AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Nenada Aleksića Ša.

Ša, da se ne pereš ti i previše za nekog ko je bio slobodan? Jesi li siguran da ti Jelena nije godinama kombinacija, pa otuda zna toliko o tebi?

Foto: TV Pink Printscreen

Siguran sam da nije, kombinacija to je suludo, nije bilo ništa osim onih poljubaca. Nije mi kombinacija, niti se perem - rekao je Ša.
To je u pravu. Pa, mi smo pričali nakon te večeri, on se izvinio za svoj postupak i rekao je da, to je bila duga noć, Marko je bio tu sa nama, na kraju smo se pomirili. Nismo imali s*ks - rekla je Jelena.
Jeste li bili u ljubavnom odnosu? - upitao je voditelj.
Ona to gleda, to što smo imali, nije, ja sam tako tvrdoglav, ako pamtim da je jednom, onda je tako, ona je rekla više puta - spetljao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je ona to shvatila na duže, na par meseci? - ubacila se Sandra.
Ja sam razumeo da su oni pričali o deci - ubacio se Đedović.
Ja znam sa kim sam skladan i to je to, ne spajajte me sa Jelenom - nastavio je reper.
I Tara je rekla za njega da je patološki lažov, ona sve vreme gleda u njega šta da kaže, da ga ne bi izgubila. Ja mislim da su oni godinama se*sualna kombinacija, mislim da je patološki lažov, ja sam razgovarala sa njom, nije maloumna da kaže da je sa nekim u vezi, pa kada je videla da će se Ša naljutiti na nju, promenila je priču. Da, jeste promenila priču i vidi se kako bojažljivo gleda - ubacila se MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga