AKTUELNO

Ništa ne menjaju!

Upravo je u Beloj kući počela emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Jovanu Ljubisavljević:

Kakva je čereza sa Karinjom? - glasilo je pitanje,.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to ne mogu to tako da kažem, ne želim na to da odgovoriom - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš kako čovek od dva metra ne može da se skloni od Maje, a onda opet juriš sa njom i imaš akciju - glasilo je pitanje za Janjuša:
Da to je tako moguće, i moram tako da imam žestokog se*a jer mi inače cepa stvari, ali neće moći to više - rekao je Janjuš.
On je meni juče kada smo imali svađu krenuo da cepa stvari, ja sebe ne opravdavam, ali on je folirant i stalno menja ponašanje. On izaziva moje ludilo koje imam u sebi, on sve radi zbog kadra. On mene proverava a konstantno govori da ja to radim. On glumata, meni je sve jasno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom Miljaninog izlaganja, Maja i Janjuš su se opet sukobili.

Videli su šta se desilo kada je bila podela budžeta. Janjuš ne možđe da podnese da je neko drugi u prvom planu, a on sve to radi da bi bio u kadru. Ja njih ne žalim jer i Maja i on to žele. Ona sam to želi, a traži savet od drugoga a ne želi da sluša nikoga. Ovo je sve jovo na novo, oni će večeras imati opet odnose, vidim svoj bivši odnos u njima. On ne može da podnese da Kristina i Kristijan imaju već kadar. Meni je ovo sve fejk, a Maja njega opravdava a posle opet pada akcija - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga