AKTUELNO

Ovome se nije nadao!

Nakon profila sa ulaska, Jovana Ljubisavljević dala je svoj komentar u emisiji "Radio Amnezija". Ona je zajedno sa domaćinima emisije, progovorila o svemu što je demantovala učešćem.

Ne mislim da sam se obrukala. U raspravama i svađama ja ne iznosim stvari koje duboko vređaju, ja ne idem prenisko. Nisam pričala o se*su u profilu, rekla sam samo da isključujem opcije da budem u vezi. Rekla sam da ulazim zauzeta i da izlazim kao zauzeta. Krivo mi je što sam se poljuljala, a ja bih taj čin koji sam ovde donela, uradila i napolju - smejala se Jovana.
Ja sam bio tu kada si rekla to na intervjuu, ja sam rekao, taman da neko bude fin. Baš sam mislio da je neko kul i pristojan. Nekako ostavljala si utisak da si volela, da nećeš ostaviti. kako nekome verovati posle takve obmane? Odakle ta moć manipulacije - komentarisao je Đedović.
Ja sam pričala iz srca - dodala je misica.

Nakon misicinih reči, Stefan karić je vidno izrevoltiran došao u radio Amneziju, jer je, kako je istakao poludeo jer je Bora pozvao Rialdu karahasanović da komentariše Jovanin profil.

Pi*ko jedna! Popi*am ti se na emisiju - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.