AKTUELNO

Ovome se nije nadala.

U toku je "Radio - Amnezija" a naredni gost kog su ugostili Bora Santana i Marko Đedović, bila je Jelena Batos. Oni su se dotakli Igre istine, gde je navela devojke koje su prema njoj nemoralne, a to su Aleksandra Nikolić i Jovana Ljubisavljević.

Aleksandru sam na početku jako žalila, zbog svega što je prošla sa Carom, bila mi je vredna do finala, ali se posle pokazalo pravo lice. Misica zato što, pa dosta stvari se izdešavalo, ne mogu da kažem da sam sve gledala, ali njeni odgovori, njene teme... Ja ako sada kažem da sam dečiji doktor, i neko dete meni naiđe i uradi mi nešto, i sada mu ja želim sve najgore. Ona je jako dvolična osoba, radi jedno, priča drugo, pokazuje treće. To što sam ja uspela da vidim, ona tako radi! Ne volim kada se neko uzdiže, jer ona nije došla na fakultet nego u Zadrugu - pričala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Jovana iskrena u ljubavi? - pitao je Đedović.
Da li ga voli, u to ne ulazim. Ima ljudi koji mogu da budu u vezi iz interesa, a ima onih koji rade suprotno. Njen postupak, tog brzog dešavanja, pa trčanja za njim, mene kao gledaoca, to skroz remeti u smislu da ispada da nije iskrena. Ona je sa Stefanom iz interesa - rekla je Jelena.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.