AKTUELNO

Haos u emisiji!

Nakon profila Nenada Aleksića Ša koji je pušten u "Radio Amneziji", Bora Santana i Marko Đedović, nastavili su da komentarišu ono što su videli. Svoj sud dao je i sam akter profila, koji je kako ističe, demantovao sebe.

Ovo je ono - Nikad ne reci nikad! Višnju sam tu spominjao. Priznajem sve, demantovao sam sebe u svemu - rekao je Ša.
Šta se desilo? - pitao je Đedović.
Ne kajem se ni jednog trenutka! - dodoa je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Nenada, Nadica Zeljković i Jelena Batos prokomentarisale su ovaj profil koji su svi imali prilike da vide.

On je rekao da mu se sve super desilo, ovde fali samo ono "Lagano". Sada se odlično spremio, zna da pi*ki i da ka*i. Za mene je on završio i zgadio mi se za sva vremena. jer je ustao kada su rekli da su Kija i Ivana dobre drugarice. Moje suze je toliko ponizio, da ja nemam za njega reč jednu, da mi kaže da ja lažno plačem. Koji je ovo profil, lažni ili? Ja sma njemu rekla da Tara ima dugu plavu kosu, da uživa sa koktelima, nargilom, a onda je on opet bio bezobrazan. Onda sma mu rekla da mrzim što je probudio u meni sve što sam mu rekla. Totalno se srozao - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš onu poruku od jutros? - pitao je Đedović.
4 novčanika ne mogu da mu pomognu! Prevarant, evo kako se predstavio u profilu. Obmanuo je javnost. Ovo je Nenad Aleksić Ša - dodala je Nadica.

Nakon Nadice, njima se pridružio i Lepi Mića.

Kada priča Nadica, kao majka Kije Kockar, sa svim se slažem! Što se tiče profila, ovo nema veze sa istinom, čovek je uradio sve kontra - rekao je Mića.
Ja sam imala sporazum sa Nenadom koji je ušao, a ne sa ovim! - vikala je Nadica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.