AKTUELNO

Ne mogu da se zaustave!

Odnos Kristijana Golubovića i Kristine Spalević izazvao je lavinu komentara i opštu pometnju za vreme porodičnog sastanka.

Nemoj da se sprdaš! Ja sam svesna onoga što sam uradila, svesna epiteta koje ću da nosim, svesna osude naroda. Sebe sam ubedila da nemam pravo da mi bude teško ako se on vrati ženi, da ne smem ništa da mu zamerim - započela je Kristina svoje izlaganje.
Gde da se vratim - upitao je Kristijan.
Jel pričao da bi se vratio da može? Ja sam sebi oduzela pravo da mi za bilo sta bude teško. Odatle dolazi moja depresija. Možda sam ja već poklekla, možda se osećam da više nemam snage. Mislim da je sinoć akumuliralo, non stop plačem, ni sad ne mogu da kažem šta mi leži na srcu. Ja sam sve moje umanjila i prećutala. Nisam sebi dala za pravo bilo šta da kažem jer ima dete. Njemu dete ostaje, šta će sa ženom biti to je njegova stvar - nastavila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je samo odraz da moja psiha ne može. Uvek sam birala da se okuružim nekim ko će mene više da volim nego ja njega. Ja sa ovim ne mogu da se nosim. Koga on voli - pričala je Spalevićeva.
Nisam zbog nje prevario ženu, birao bih najbolju pič*u na svetu da je prevarim. Nisam zato što sam se zaljubio, nego iz svojih razloga. Sa njom! Bitan je razlog, a ne ko je - odbrusio je Golubović.
Po Nadici si ostao sa Kristinom zbog rijalitija, tako te brani - ubacila se Sandra Rešić.
On je nikad ni ne demantuje - dodala je Kristina.
Da sam ja zbog nje prevario ženu to je najveća glupost. Ja joj govorim zašto ne smeju da budu ovakv klackalice. Ja sam rekao da su Ivanina vrata za mene zatvorena - rekao je Kristijan.
Jutros je rekao da može samo ona njemu da se vrati - dobacila je Kristina

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je mene dovelo do ovga? Osećam se nemoćno, zato što je zadnjih par dana katastrofa - pokušavala je Kristina da objasni svoja osećanja.
Šta lažeš titram te kao malo vode - ubacio se Golubović.
Koliko puta si rekao kur*etino, kur*injski pogled. Aj da si jednom nego non stop! Jutros je rekao da ne gledam u Cara nego u zemlju i da to pokazuje da ga ne gledam jer bih ga gledala. Ovo je moja nemoć. Verujem da sam danima u depresiji - nastavila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja nju oženio pa joj ja zameram - odbrusio je Goloubović.
Nije fer. Ti si je birao. Nije fer da joj prebacuješ - dodala je Sandra.
Ja sam nju izabrao da budem sa njom, a Ivanu sam ostavio zbog 100 razloga drugih. Ja nisam ljubomoran, morao bih abnormalno da je volim da bih bio ljubomoran - objašnjavao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pričam ti ja da ti ljubomorišeš. Sve si u pravu i njen pedigre i šta je radila. Ti si rekao da nisu bile emocije i da ste stvorili zajednički odnos. Ti si je birao da budeš sa njom i da spavaš sa bjom, nemaš pravo sad da prebacuješ i da budeš isti Car - urlala je Sandra na Kristijana, pa dodala Kristini:
Posle jeba*a nema kajanja, sad ćuti.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednostavno nekoga koga toiko volim nikada ne bih mogla da izujedam rečima i postupcima - rekla je Kristina.
I to lažeš! Rekla si da si bivše izujedala koji su te mnogo volileli i da je ovo prvi put da muškarac dominira. Znači bila si sa mnogo muškaraca, a da nisi imala gram emocija? Jel ti prao neko kosu? Radio manikir - upitao je Kristijan ljutito.
Bilo ih je ali ih nisam volela - doala je Kristina
Pristala si da budeš sa oženjenim sad sve moraš da trpiš. Neke stvari imaju malo veću težinu. To sve nosi to. Svako bira svoju sudbinu - objasnila joj je Rešićeva.
Hoću da kažem da me neosnovana vređaš i da je do svega ovoga došlo jer ne mogu da se odvojim od tebe - rekla je Kristina.
Imaš još mesec dana pa ćeš se odvojiti - odbrusio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga