AKTUELNO

Nije očekivala.

U toku je raspodela budžeta, a ovonedeljni vođa, Dragana Mitrović je delila male budžete, i usput komentarisala zadrugare.

Matora, šta da ti kažem, i ti si mi se nešto pogubila, jedno pričaš, drugo radiš. Zameraš mnoge stvari. Mislim da si dobar lik, prema meni si korektna od prvog dana, ne družimo se, tu smo negde. Vidim da voliš Sanju, raspadaš se zbog nje, volim te u diskoteci kad popiješ, a ovako kad si namćor i ne - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran, antipatičan si mi, kao i ja tebi. Ne gotivimo se, tako će i ostati. To što odeš kod druge, pa se vratiš Pauli, meni se to ne sviđa. I te kako si izvređao nju, a ja nisam čula da je ona tebi nešto loše rekla. Podržavam Paulu - rekla je Dragana.
Paula, znam da si se tripovala šta će reći tvoji, znam da ti je bilo teško. Mislim da si bila zaljubljena u Tomovića, a očigledno je da voliš Frana. Ako možeš, guraj s njim, ne znam šta da ti kažem. Nisi neka vrednica, ali u suštini, imam lepo mišljenje o tebi - rekla je vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović, krenuo si da me vređaš gde me boli, ali nije ni to problem, ja ću te tužiti zbog onoga što si mi rekao. Ti si rekao svoje mišljenje, ali mislim da baš to i nije tako. Umeš da budeš jako kvaran, najniže moguće udaraš. Bio si jako ljigav, ali kasnije sam shvatila da ima nešto i drugo u tebi. Pa i nisi toliko loš koliko želiš da budeš - pričala je Dragana.
Verujem da si ti to tako videla, sve je shodno percepciji. Ali ok, svako ima neki limit. Mene boli ku*ac, jer vas ne cenim uopšte - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, mislim da si dobar u duši i emotivan. Povredio si me, i to na kvarno, indirektno, tamo gde najviše boli. Ako nisi shvatio, možeš da veruješ kome hoćeš, ali ja govorim istinu - nastavila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvu svađu sam imala sa Milicom, nisam došla zbog nje. Ja nemam lepo mišljenje o tebi, upoznala sam te pre deset godina u salonu. Ja nemam ništa protiv devojaka koje su animir dame. Treba da ustaneš i objasniš, to nije loše, evo i mene zezaju. Patetišeš katastrofa, jako si negativna, od hiljadu belih stvari, uhvatićeš se za crnu. Gunđaš i Bori, uvek sam govorila da mi je drago što te brani. Ostavila je Milica salon, da bi ušla ovde. Tanja je gurala salon dokle je mogla, imale smo tu temu kada si ušla i pričala svoju tužnu priču. Ja govorim za Novi Sad, svi su plakali, ti si bila omiljena tada. A sve je palo u vodu kada je imala Se*s sa Filipom. Tvoja priča tužne devojke, nije se uklapalo u to što ti radiš, i na taj način. Od najdivnije si postala haos. Tanja ima svu dokumentaciju i sve račune, to mi je rekla - rekla je Dragana za kraj.
Jesi videla? Policija je bila sa mnom, ja sam snimio - skočio je Bora.
Iskoristila me je maksimalno, a to što sam imala se*s, to nema veze sa salonom. Ona je meni zabila nož u leđa - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga