AKTUELNO

Morala je da doda.

Sledeći mali budžeti bili su namenjeni Ermini Pašović, Marku Janjuševiću i Teodori Bilanović.

Ja mislim da si ovakva i napolju, da si kvarna, da udaraš nisko, smeješ se kad je nekome loše. Ono što mi se svidelo kod tebe je da si emotivna, nisi toliko loša kao što se predstaljaš. Imaš pravo, udri po meni, ti i ja se ne družimo. Tvoj rijaliti tvoja stvar - ispričala je Dragana.
Janjuš, mali. Psovao mi je majku. Verovao ili ne spuštam loptu, govorim joj da te ne dira. Ne treba da bežiš sad, mesec dana pred kraj. Nisi ti baš najlošiji, jesi folirant, za kadrom, svi smo mi ponekad. Volim što si boem, jako si duhovit, ne znam šta ti se desilo, skroz si se poremetio. Pokušaj zbog sebe, kao što sam i Maji rekla, spusti loptu, nije ona vredna, možda se sutra nećete ni videti. Ja sam se mešala moraš da znaš da ja Maju volim, vidim da si na krjau živaca. Ostani ovde, bori se zbog svog deteta. Voliš Maju ali nisi normalan, ne mogu da se bavim vama - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora mali, nema loše mišljenje o tebi, primetila sam da si podla, sačekaš svojih 5 minuta pa podbodeš na kvarno. Podržavam tvoju vezu sa Čorbom - kratko je obrazložila Dragana.

Mali budžet dobila je i Aleksandra Nikolić na šta je ona imala komentar.

Aleks, u početku smo bile okej, pa smo se udaljile, sad smo korektne. Kad mi priđeš ja ti dam iskren savet. Ako je način tvog opstanka da praviš haos sa Filipom, pravi, mene ne ugrožavaš. Mislim da te nikad loše nisam posavetovala, mlada si, zgodna si. Ne mislim da ti se sviđa Filip, to ti ne verujem, da ti se svideo Janjuš, to ti tok ne verujem. Žao mi je što si odbačena, možda se zato i ponašaš tako. Nisi se nešto lepo prikazala ovde, nisi nemoralna, ali treba da povedeš računa, mlada si devojka sve je pred tobom - pričala je Dragana.
Ja bih volela da vidim kako bi se drugi ljudi ponašali da vas neko gurne sa kreveta, da vam vređa majku, govori da ste prostitutka. Ja znam da on beži od mene kad se pretvorim u budalu. Ja ovim ponašanjem samo sebe sje*em i ponizim ali je to jedini način da se on smiri i da mi ne radi stvari koje je radio. Druga stvar jesam malo poludela jer sam bila odbačena, iskuljučivo jer su meni nametali k*rvo, prostitutko svaki dan 9 meseci, ako sam tolika k*rva što se nisam izj**ala ovde - besnela je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet od Dragne Mitrović dobio je i Stefan Karić.

Stefane, moram mali, snađite se. Dobar si momak, vaspirtan, kulturan, to si malo promenio u svađama. Sviđa mi se što si stao uz Jovanu, nemam ništa loše da kažem za tebe - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća dva budžeta podelila je Bori Santani i Kenanu.

Bora, mali naravno. Dirao si mi sestru, oca, majku, prišao u krevet krenuo da skidaš gaće, mnogo je bilo ružno. To što ti izgovoriš u svađi ja u životu nisam čula. Često si negativan, mislim da je to zbog Milice, bolje bi plivao sam. Kod tebe mi se sviđa što braniš svoju devojku, pa makar i da nije upravu. Nećemo se družiti daleko od toga - obrazložila je Dragana.
Zaboravila si da su ti drugi i gore rekli, a to nisi smela ni da spomeneš, a ja sam ti rekao u afektu - odgovorio joj je Santana.
Keno, poštujem te zbog Rialde. Ti si ovde top prošao, ekstra plivaš, verovatno je tako najbolje. Ne družimo se, sve je to nešto kroz Rijaldu - bila je kratka Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga