AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

Dragana Mitrović još uvek deli budžete, a naredni srednji budžet bio je namenjen Jeleni Batos.

Ja moram novoj devojci da dam srednji, ne mogu da ti dam veliki izvini, a ne mogu ni mali. Snađi se kupi sebi hranu. Ne mogu ništa da kažem o tebi da li govoriš istinu ili lažeš to ćemo tek videti. Deluje mi da imaš dobru nameru. Ja bih volela da meni dođe neko ko me poznaje da me usmeri i uputi mi na moje greške. Ša je prgav, nije on loš - rekla je Dragana o novoj zadrugarki.
Nekad mnogo lažeš, kao što kažeš da je neko nasilnik, a nije. Kažeš da te neko izvređao ko nije. Bio sam drzak - ubacio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostale srednje budžete podelila je Sanji Stanković, Kristini Spalević i Jovani Ljubisavljević.

Prvo ću Sanju, zamerila sam ti što si me poslala u izolaciju, mogla si bar još par lepih reči! Ne možemo tebi Mišel i ja biti isti, ja to osećam. Možemo i da se posvađamo i potučemo, ja je volim, pa je volim. Imale smo neku glupost oko Anđela i oko garderobera, uvek sam bila na tvojoj strani i za Matoru kad je bilo, kad ste imale neku svađu, ja sam došla i rekla spusti loptu, biće ti žao. Uvredila me je ta nominacija, odmah sam ti to zamerila. Tvoj rijaliti tvoja stvar. Ti si neko ko izlazi u susret i pozajmi i pokloni, nikad nisam čula da si nekome rekla ne može ili neću. Kao što sam rekla i Rijaldi i treba da sklonite i podelite, kad se već družite. Kada si u nekom momentu bila odbačena ja sam ti se našla, jer si se i ti meni uvek našla, ja to ne zaboravljam! Najbitnije mi je da si ti dobra devojka, nikad nisam osetila da si ti kvarna, nikad nisam čula da si loše za nekoga pričala - obrazložila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Dragana Mitrović imala izlagala mišljenje o Kristini Spalević naišla je na otpor zadrugarke koja nije mogla da ne kaže svoje zamerke na podelu budžeta.

Kristina se nešto naljutila na mene, nisam ništa loše mislila, ja znam nekad i da se našalim, nisam ništa loše mislila. Ako me poznaješ znaš da sam se šalila. Kad si ušla bila si pogubljena, odmah sam te prihvatila, ti si se pronašla u pabu, znam da sam čuvala da ti se Čorba sviđao. Desilo se ono sa Filipom, bilo ti je teško zbog roditelja. Možda bih ti se i našla više ali ti si društvo našla u pabu, kao što si rekla i da ti prija muško društvo. Ja nikad nisam ništa znala za Kristijana, meni je Anja krenula da priča, ja nisam htela da se mešam, znam da sam rekla da mi nikad ništa nisi rekla za Kristijana. Znam da si veliki borac, boriš se kao i svi mi, imam lepo mišljenje o tebi, dobar si drug - pričala je Dragana, a onda se Kristina ubacila.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je čudno što su neki ljudi koji ti nisu verovali dobili budžete. Obrazložiću. Nikako ne može Neca da bude ispred mene, Pre neko veče napravio te najvećim lažovem. Tvoja podela budžeta izgleda kao kupovina mira. Ako je Kristijan mogao preko svog karaktera i dao je Mišelu veliki budžet trebala si i ti. A ova uvertita za Kristijana mi je bljuc - komentarisala je Kristina.
Meni je Kristijan sa kojim sam top dao dva puta srednji budđet pa mu nisam nikad zamerila, da sam imala veliki dala bih ti. Neco je neko sa kim sam bila u karantinu, razgovarala sa njegovom porodicom, zvali su me njegovom mamom, uvek sam mu bila tu do situacije sa Mišelom. Ovo što si uradila postupak jeste loš, desilo se, prijatelji ste mi neću mnogo da komentarišem - pravdala se Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga