AKTUELNO

Emotivno.

U toku je raspodela budžeta, a Dragana Mitrović sledeći budžet dodelila je Nenadu Laziću Neci.

Ajde Neca, sa njim sam ušla od prvog dana, nećemo komunicirati, odlično je ovako. To je moj mali juda koji me je izdao. Obećala sam Peci, majki i baki da ću ga štiti. Mnogo puta me je povredio, jako je kvaran, nećemo komunicirati, ja ga volim. Nema šta drugo da kažem sem izdajica - bila je kratka Dragana.
Volim i ja tebe - dodao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki budžet bio je namenjen Ani Bulativoić.

Ja Anu Bulatović volim, imale smo katastrofalne svađe, imamo sliče stavove, nekad smo ograničene u nekim mišljenjjima. Ana misli da je uvek upravu, ne Ana nisi. Svoju grešku si priznala, ja znam da je taj čovek manimulator ali tvoj postupak je loš. Moraš da pođeš od sebe, voliš da komentarišeš, brbljivica si, ne mislim da to radiš zbog kadra, i ako sam uvek pričala da si kadruša. Pozdravljam tvoju porodicu, izvinite što smo se svađale. Ana je dobar čovek, pa i još 100 puta da se posvađamo, jedan je život! Ana je tu za mene od prvog dana, ti si mi u velikim budžetima i ako mi nisi omiljena. Znam da ne msiliš toliko loše o meni i ako si pričala, znam da ne misliš da sam nemoralna, 100 puta si rekla da imam dobru dušu i da sam dobra devojka - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni veliki budžet Dragana Mitrović dodelila je svojoj najboljoj drugarici, Maji Marinković.

Jao Maja, bolje da se ubijem nego da je komentarišem! Sa Majom sam se našla od prvog dana, zbližile smo se, vezala sam se za tebe i volim te i ako si nekad sebična i samoživa, samo tvoji ljubavni problemi, samo je tebi loše. Spusti loptu biće ti žao ako ovaj čovek ode. Imaš hvala Bogu sve, moraš više da gledaš sebe, da više poštuješ sebe prelepa si, harizmatična, duhovita, imaš mnogo dobru dušu. Molim te spusti loptu, ne štipaj ga! Ja sam protiv vaše veze! Vi ne možete odvojeno, ne možete zajedno, ovo je teška patologija! Imaš stan, kola, sve što ti treba, tvoj život ide samo napred, spusti loptu. Volim te najviše ti to vrlo dobro znaš - prokuomentarisala je Dragana i dovela Marinkovićevu do suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.