AKTUELNO

Drama nastavljena i večeras.

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom", a naredna tema koja je pokrenuta, ticala se Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, kao i njihovog odnosa, drame tokom današnjeg dana. Podsećanja radi, zadrugari su, iako su bili u dobrim odnosima, danas ponovo zaratili, gurali se, a Maja je čak preplivala jezero, pobegavši iz zatvora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se desilo danas? - pitao je voditelj.
Nisam želela da provedem dan u zatvoru, želela sam da se zabavljam. Janjuš je bio agresivniji od mene. Videla sam da je krenuo da pije, obratila sam pažnju da me prati pogledom, ja sam bila sa Anom, Sandrom, Rialdom, a kada sam se vratila za sto rekao je da ja mislim da je on budala, da vidi gde gledam. Imam utisak da kada se ja sredim, budem lepa raspoložena, on želi da me zaledi, da spušta glavu i ostalo... On je posle prišao zagrlio Minu, i onda je bio haos - rekla je Maja.
Majo da li znaš da on gasi cigaru na pola, kada Aleksandra uđe u pušaonu? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, ne bih imala ništa da dodam. Ja sam poludela, opalila ga jer mi smeta to što radi. Sve mi smeta! - rekla je Maja potom.
Onda nemoj da niko dira Janjuša uopšte! - vikao je Mića.
Malopre viče Mini, i gleda u mene. Ljudi, ja nisam budala, sada ću svaki dan da sedim i da gledam samo u njega - objasnila je Maja.
Janjuš se meni danas kleo, pa su se pomirili. Ona je sela pored njega, bilo je hladno, ja joj rekla da ode da se presvuče, a na to, on meni kaže da ona zna šta radi, pa haljina pa to. On ne može da podnese tu njenu atraktivnost! Ja ne mogu da grešim dušu, Mića je dobro rekao. On nju prati, ne ona njega - rekla je Nadica, pa nastavila:
Ja sam sedela pored njega samo da bi to veselje prošlo kako treba, a kada je krenula da ga ljubi, on se sklanjao kao od šuge. Onda si ti meni govorio ono, a ja se nisam uverila u to. Ja očima gledam vas dvoje, a ti gledaš nju i Čorbu - rekla je.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ne znate koliko je ona kvarna i zla - ubacio se Janjuš.
Ona igra, pa se okrene prema njemu, ja sam videla to, kada god mu priđe, on sklanja glavu. Nije ona dete kriva - dodala je Nadica.
Ja nikad u životu nisma prebacio za nešto bez povoda, glupo mi da komentarišem iskreno. Da meni neko ne veruje... - rekao je Janjuš.
Nije Maja danas gledala u Čorbu. Ja nisam bila tu kada se desilo to sa Minom i sa Janjušem, a ja sam rekla Maju da se smiri, oni su se tukli tamo u rehabilitaciji. Ja Maji uvek kažem da je njemu Mina drugarica. Ja mislim da se oni vole, ali ne znaju šta da rade.Ja sam Maji rekla da ga donekle razumem, jer njemu nije lako i svejedno da zna za nju i Čorbu, i to će uvek da joj zamera - objasnila je Ana.
A ova Teodora je teški folirant - vikala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, Filip je rekao da bi tebe Čorba 20 minuta po izlasku kerebečio napolju, a ti si se smejala - dodao je Stefan.
Koji je vaš status? - pitao je voditelj.
Nismo u vezi - rekao je bivši košarkaš.
Ja navijam za vašu vezu - dodao je Mića.
Sramota je to za Stefana - komentarisala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti čupava, još jednom te čujem i vidim, je*em ti mamu u pi*ku klošarsku - rekla je Maja.
Čorba je bežao od tebe - odbrusila je Teodora.
Tebe je spasio se*s i čerečenje, inače bi bila kući - dodala je Maja.
Ja sam se danas pomerila, sklonila se, pa sam videla da je haos. Ja se u tu priču ne mešam, ne grljakam - rekla je Mina.
Ja sam bila pored, nije kriva Mina - dodala je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.