AKTUELNO

Sukob se nastavio.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Rialda Karahasanović je bila ispred voditelja Darka Tanasijevića, pa je prokomentarisala aktuelne teme, ali i njen nekadašnji sukob sa Stefanom Karićem.

Kada se pričalo o odnosu Jovane i Vladimira, možda on nije hteo da potencira na toj priči. Poredila sam njih dvoje sa Majom i Alenom, jer su imali svađe na početku. Nisam govorila u lošem kontekstu, ne znam zašto Stefan skače na mene - rekla je Rialda.
Kad sam ja komentarisao, možda sam samo o Kenan rekao nešto, ali nisam se mešao - ubacio se Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo pričali o zajedničkom prijatelju na Igri istine, jedino može da se poveže sa tim nekim zajedničkim dugovanjima - rekla je Rialda.
Njih dvoje su imali klip gde su se svađali, pa sam samo uporedio kako se priča o našoj svađi, a kako o njihovoj. Nisam imao ništa protiv, a ona je skočila. Znali smo da će pitati nešto u vezi nas. Šta je hteo da postigne time da sam ja imao nešto sa Aleksandrom - rekao je Karić.
Ja sam spustila i loptu i komentarisanje iz poštovanja - rekla je Rialda.
Kad sam ja ustala i pitala nešto o Kenanu i Teodori, i palila vatru u vašoj vezi? - ljutila se Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedina stvar koju nas može da veže je zajednički prijatelj - dodala je Rialda.
Ta dugovanja ne postoje, taj dečko joj je oprostio, ona ne duguje ništa. A mene interesuje šta ona ima o meni da kaže, a nije mi rekla - pitao se Karić.
Mislila sam na to da je spominjao taj naš prijatelj, da je i on tebi pomagao, i da su neke situacije bile u tvom životu. Ne znam tačno koje, sa devojkama, ali kao što ti znaš da kažeš, imam i ja šta. - nastavila je Rialda.
Meni je drago da je ona razgovarala s mojim prijatejima nekad - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si šmeker, budi šmeker do kraja, a ovo što sad radiš, to ne pokazuje. Ali verovatno, s kim si takav si - rekla je Rialda.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga