AKTUELNO

Nije očekivala njegov komentar.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je bilo postavljeno Maji Marinković.

Da li misliš da te Teodora ne podnosi, a da prikriva kroz dečiju facu, pa je podmukla i džangrizava prema Čorbi? - bilo je pitanje.
Rekla sam joj da je malo bezobrazna prema meni. Ne dobacujemo jedno drugom, niti imamo komunikaciju. Možda se bori za opstanak, jer je bila izglasana. Mene ne zanima, možda ima animozitet prema meni. Mislim da je proračunata, ali je ne mrzim. Oni žele mene da uvuku u tu priču - pričala je Maja.
Ovo je Bog, mogu ja reč da imam? Ova devojka je vanserijski talenat. Ja ne mogu da verujem da toliko neko laže. Teodoru non-stop provocira - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Janjuš i Teodora treba da uđu u vezu - rekla je Maja.
Ti treba da se čerečiš opet. Ja ne znam kako sam ja mogao da poželim da odem odavde zbog Maje Marinković - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje je bilo za Stefana Karića:

Karić je Ivi sve prebacivao, a rekao je da je to bilo jer mu je devojka, a tebi ništa ne zamera, da li mu je pao kriterijum? - glasilo je pitanje.
Oni hoće da mi pokažu da je to bila veća ljubav? Nikad nisam u brusu izašla, pazim na te stvari, a ako mu nije zasmetalo, znači da mu ne smeta - rekla je Jovana.
Da mi nešto smeta ja nemam problem da joj kažem. Njen stajling mi je najnormlaniji - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga