AKTUELNO

Urnisala ga.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je bilo postavljeno Nenadu Aleksiću Ša.

Kažeš za sebe da bi te svaka žena poželela, a šta da kaže tvoja žena, koju si precrtao zbog hipotetičkog pitanja? - bilo je pitanje.
Ja sam se zaljubio, ona je bila svesna svega. Uradio sam šta sa uradio, svi su videli. Ostavila me je, nisam je ja precrtao, nastavio sam dalje, ušao sam u vezu sa Tarom. Ne znam šta je tu nelogično. To je komunikacija sa nekom osobom sa kojom sam se svađao, ima pravo da bude sa kim hoće. Taj detalj, ja ne bih nikome to uradio, nikada ne bih bio sa njenom drugaricom sa kojom je ratovala - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog takvog pitanja, nismo znali da li je to istina. On je tad najgore ispričao o svojoj supruzi. On kao da ne poznaje ženu sa kojom je živeo, pa je zbog jedne hipoteze ispljuvao nju. Od okrtobra radi to sa Tarom, i moja mama je prva to primetila. Njemu je stiglo pitanje da bi sve najgore ispričao za ženu. Pa niko ne može da veruje da je on stvarno voleo Taru. Evo vreme je pokazatelj svega. Znao je za Taru, da neće moći da izdrži dugo. Njega boli novac, i to što je podnela Ivana sporazumnu tužbu za razvod braka. On bi sve na svetu dao da se vrati ženi kada bi htela ona. Ja ga zovem ŠArlatan, ŠAlabajzer... Samo sebe voli, za Tarom je plakao 15 dana, a sad se vidi sve- pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

To ne menja činjenicu da je ona htela da je je*e Kristijan - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga