AKTUELNO

Šok!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je za Stefana Karića.

Kažeš da bi neko ko ti devojku nazove kurvom ,polomio glavom, da li si ti svestan da si ti baš tako nazvao svoju devojku i da sada svi imaju pravo da joj govore, jer su to tvoje reči?

Foto: TV Pink Printscreen

Znam gde se nalazim, ali sam ishitreno reagovao, a napolju mogu da pokušaju, pa ćemo videti - rekao je Stefan.
Sad možemo šta bi bilo kad bi bilo, da li smo pod kamerama ili nismo, ima tu neka druga pozadina! Super što je meni ovako hladna glava i nadam se da će biti do kraja - rekao je Mišel.
Ja sam ga stalno savetovao da ne govori to, kritikovao, neki su navijali da kaže to, sme da kaže svašta, ali ne sme to. Treba da snosi kritike ozbiljne - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si namerno dala predlog da se meni zveo Čereza, jer si znala da će se Tedoroa naljutiti, jasno je da je ne podnosiš? - glasilo je pitanje za Matoru.
Ja sam dala predlog, krenulo je od tvoje šale, Čorba i ja smo se sprdali, Teodora je napravila dramu, nije mi se to svidelo. Ima tako neke stvari, Čorba to prihvati kroz osmeh i šalu, tako na primer, ne bi bio pivo, da ga ne ponudiš, ona nema problem sa mnom, ako ima, ima problem sa Čorbom. NZaista, što se toga tiče, nismo imali ništa, osim te drame za čerezu. Mene je Čorba pitao koga ćemo sve da zovemo, ja sam rekla da zove sve žene, ona je rekla da ne može jedna! To je svakako bio Borin interni dogovor je bio između nas, ali je Bora to trebao da organizuje... Tako da to je njen problem nije moj - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja problem sa njim nemam, vi imate problem! Ovo su priče za malu decu - urlala je Teodora.
Mislim da Teodora guši Čorbu, pre nje se družio sa svima, pio je pivo, mislim da to nije problem - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga