AKTUELNO

Ima ozbiljan problem.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je bilo postavljeno Kristini Spalević.

Koliko ti smeta to što Kristijan priča da bi se vratio ženi ako bi prešla preko prevare? - glasilo je pitanje.
Ne smeta mi. On nije tako ni rekao. Jednom se pokrenula tema, da je rekao da može da ispravi stvari. Ne bih mi bilo svejedno, ali ne bih mogla da mu zabranim - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Reklla si Pauli da još voliš Mensura, pa da si očekivala da će te pozvati kad izađeš, kako možeš to da očekuješ posle svega? - bilo je pitanje za Minu.
Pozdrav za sve gledaoce - rekla je Mina, i sela.
Jeste ona to ispričala, a mene je ceo sto napao. Ja sam joj rekao da ne možemo na taj način da sudimo Mensuru, kad nemamo i drugu stranu. Čuo sam pre ove sezone, da ga je ubedila za neke milione, pa je tražio neke ogromne honorare... Bilo je još devojaka koje su takve stvari radile. Lagala je da nema osećanja prema Mensuru, a on je trebalo da uđe, to je bilo bezobrazno od nje - govorio je Đedović.
Mina je nas ubedila da je on nju maltretirao, a da ona lajkuje slike njemu i da ga voli posle, znači da nas laže, ne mogu da je pohvatam - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Vraćanje emocija kod mine je česta pojava. Kada žli da prekine sa nekim odnos, onda se ohladi kao frižider, a onda se vraća na staro. Nije mi jasno kako može da izniveliše emocije prema svima, sve isto. Mislim da je duboko u sebi nesrećna, ne znamo zašto ona plače - pričao je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga