AKTUELNO

Pravda je njeno drugo ime.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je bilo postavljeno Jovani Ljubisavljević.

Šta znači - Kristijan može da govori šta želi jer nije model... Kako te nije sramota, koristoljubiva si, šta bi bilo da on iznese tvoju istinu - glasilo je pitanje.
To nije uopšte u ružnom kontekstu. On može bez osude da opsuje, a ja to ne mogu. Ja bih najviše volela da skinem sve klipove koje sam imala kao misica, da ne bih nailazila na osudu. Možda sam ja kriva što nosim taj teret, i odajem zato utisak da se pravdam stalno. Ne znam šta on može da kaže o meni. Ja sam se zaklela u rođenog brata, da se nisam nikada poljubila sa ovim čovekom (Čorbom), samo sa njim (Stefanom). Pa šta ako imam krunu, neka mi je pala - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Krune dobijamo svojim delima i nedelima. Ona je dobila, a ja isto. Videli smo klipove, i jedna njegova reč, ne znaš ti ko je Jovana.... I kad sam ga pitao da li su se poljubili, on je bio nedorečen. To je vaš dogovor bio - rekao je Kristijan.
Ne znam šta treba da bude veće priznanje od ovog sa Stefanom - rekla je Jovana.
Ti si se njemu poverila kao što nikom nisi. I sad smem da kažem, da je hteo, mogao je da uđe u vezu sa njom - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Šebez izgledao kao da se zaljubio u Jovanu - ubacila se Matora.
Ja mogu da osetim kad je neko zaljubljen u mene, nisam budala. Kada je Vladimir digao ruke od mene, ja sam se opustila, počela da dišem i družim se s ljudima - rekla je misica.
Ono što si ti uradila su sitne greške koje su se desile, to je za kudenje - rekao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga