AKTUELNO

Nije jednostavno.

Veliki šef je spremio novi zadatak za zadrugare, a u Belu kuću je stiglo još jedno pismo kojim je obavestio o čemu se radi, nakon što su se podelili.

Dragi zadrugari, vreme je za igru, koja će doneti malo zabave u vaš grad. Odabraćete jednog od vas koji će biti vaš kontrolor, a koji se nije prijavio za izazov. Takmičar koji gađa loptom, ne sme da se približava onom koji nosi vodu, niti da ga gađa u glavu. Prvo će se takmičiti prvi pa drugi tim. Imaćete tri minuta da prenosite iz punog bureta u prazno. Dok takmičar prenosi vodu, drugi ga sve vreme gađa lopticama kako bi mu izbio čašu sa vodom, a ima tri minuta nakon sledećeg takmičara. Pobeđuje onaj tim koji prenese više vode u prazno bure - glasio je zadatak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipe su krenule napolje, a pre nego što su krenuli sa zadatkom, odredili su granice i mesto odakle se gađa i prenosi.

Foto: TV Pink Printscreen

Na znak, prvi tim je krenuo jedan po jedan da prenosi, a drugi je gađao loptama. U početkui je delovalo jednostavno pogoditi, s obzirom da su imali velike lopte, ali su ubrzo shvatili da nije lako juriti ih i oboriti čašu u pokretu.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, mnogima je i samo trčanje predstavljalo problem, pogotovo zato što su morali da budu brzi i precizni, a pritom da čuvaju čaše od lopti koje su letele oko njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga