AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Sanji Stanković.

U razgovoru ti je majka spomenula tri osobe, Erminu, Cara i Matoru. Kako da te neko poštuje, kada ti ne poštuješ sebe? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od danas da poštujem više sebe. Juče sam shvatila da je mama bila u pravu za neke stvari. Samo sa Filipom komuniciram - odgovorila je Sanja.
I ti misliš da poštuješ sebe? - pitao ju je Milan.
Ove sezone ne. Uvek sam poštovala sebe, ne znam koji mi je Đavo ove sezone. Ne znam da li sam toliko dobra ili glupa - dodala je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti posle mamine priče, rekla si da nikad gore nije izgledala, i ti pričaš sa Carem... Meni je bilo žao tvoje majke. I ti dan posle toga pričaš sa Filipom. U ponedeljak jednu priču, u utorak drugo - ustao je Lepi Mića.
Ja sam htela da rešim neke stvari, ali ne želim da budem sa njim. Da slušam mamu, ne bih ni ušla ovde. Filip nije dobar za mene, zato i nećemo biti zajedno - istakla je Sanja.
Sinoć si imala moleban, da se skine, da pajki, kao da ti je dete - nastavio je pevač.
Pa stalo mi je. Sinoć smo samo razgovarali pet minuta - odgovorila je ona.
Ja sam posmatrao sve sinoć. Kao da ti je verenik. Mani se toga, poslušaj majku, ne kaže ti ona bezveze - dodao je on.
Ja sam rekla da mi se sviđa on, ali neću biti sa njim - nadovezala se Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek više ne zna u šta da veruje. Setimo se kako je Sanja pričala o Franu, posle je ušla u odnos sa Anđelom. U svakom odnosu bude odj*bana. Sa Carem je spremna na sve, čak i da slaže da je trudna, samo da bi sa nekim održavala komunikaciju. Nisi se šminkala, kukala da su ti zglobovi otečeni, jeli, ponašala si se kao prava trudnica. Vidi da je totalno nebitna. Na silu je ušla u odnos sa Matorom, glumila lezbijku. Spremna je na sve, čak i da izmišlja trudnoću. Ona je lažov! Odjednom se pred kraj rijalitija toliko zaljubila, samo da bi prešaltala na svoju temu, jer su u žiži bili Aleks i Car i Aleks i Mina. Izmislila je trudnoću, znala je da nije trudna. Lagala je svaki dan - ustala je Kulićeva.
Ja sam krila da sam radila test, baš da se ne bi pokrenula tema - pravdala se Sanja.
A ti si prvi put u rijalitiju - bila je ironična Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka se hvata za slakmu spasa - dodala je Kulićeva.
Sledeće nedelje ću tebe da muvam - poručila je Sanja.
Njoj je cilj bio da je čovek pijan izj*be sinoć. Već je 13 do 2, ovde kulture nema. Mislila je da će je Filip izj*bati, zato je išla za "Menom" (Carem) cele noći i mene je molila da ne idem sa Filipom. Apsolutno je spremna za sve - poručila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.