AKTUELNO

Tenzija dostigla vrhunac!

Filip Car ustao je za crnim stolom i u toku porodičnog sastanka, prokomentarisao sve teme u kojima je bio umešan, a radilo se o zgodnim i atraktivnim zadrugarkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Spomenuli ste me u više situacija, što se tiče Milice, rekla je Rialda na početku, ne znam da me je Milica dozivala u kazinu, samo me je pitala za upaljač. Nikad nisam spavao sa MIlicom Kemez, ne mogu više ponavljati, ako verujete, verujete, ako ne, ne morate. Što se tiče Sanje, ja sam se sinoć napio, pa je htela da me smiri! To što se odvilo u situaciji sa Sanjom, ja sam puno popio, došao sam kod Sanje u krevet, ponovio sam isto što i juče. Ja nisam u onoj situaciji se prisilno družio sa Sanjom, niti prisilno gledao seriju, legao u krevet... Došao sam u krevet Sanji da kažem isto što sam rekao i za stolom, da od danas ćemo Sanja i ja imati najnormalniju komunikaciju - rekao je Car.
Ja sam ti rekla da nećemo - ubacila se Sanja.
A zašto ja želim tako? Zato što ne želim ovde imati vezu, ni moji ljudi to ne žele - nastavio je da popuje Car.
Sve ovo radi radi reda, sve su to foliranti - ubacila se Stankovićeva.
Ti si se na Maju opasno natakao! BIo si pijan mnogo! - poručio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja nije kriva ništa! - ubacila se Sanja.
Ovako, rekao sam juče, juče sam joj ponovio u krevetu, to sam rekao jer znam da Sanja, dovešću se u situaciju da sam pijan, da je uvredim. Sanja, ne želim situaciju da se napijem, ja kada nemam devojku ja sam odličan, čim imam potencijalnu devojku, meni nije dobro. Mene ovaj kontakt sa tobom zbližio, ja ne želim se ni sa kim zbližavati ovde sa nekim, ne želim te ni uvrediti. Ja kada imam neki kontakt i kada se napijem, ja nisam svoj! Ti si meni rekla da ti se sviđam, da ti se nešto događa! - rekao je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja ti to nisi rekla, to je Matora rekla ovde - poručio je Đedović.
Nemojte lagati više ovde - odbrusio je Lepi Mića.
Sandra, ti si spomenula test, da je test bio pozitivan, ne znam kako bi se odvilo, ali da bismo bili bliski, bili bismo! Sad kada nije pozitivan, situacija je drugačija - nastavio je Filip.
Ali ja ne želim! - tvrdila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, pusti to, ti kažeš da ne želiš, pa dođeš do mene i kažeš mi da hoćeš da budeš sa mnom - rekao je Car.
To si ti meni rekao i za Maju! - izlanula se Stankovićeva.
Što se tiče Maje Marinković, ja ovde ako progovorim sa nekim oko upaljača, pokrene se tema. Što se tiče Maje, to je davno bila povedena tema, ona i ja smo to završili u izolaciji, ona je meni prijatelj, ja sam uzeo viski, ona je rekla da je to njeno, stavila ga je u vreću. Ja sam joj rekao da ako bude htela da pije, da će piti sa nama, tu je trebala da bude i Paula, ali je lelujala sa Franom. Maja i Sanja su sve vreme išle da me spakuju u krevet - pravdao se Car.

Zadrugari su se pobunili zbog Carevih reči, pa su napravili opšti haos, dok se Maja sve vreme pravdala.

Što moraš da ideš sa svima koji te zovu? Odbij nekad za promenu! Ovaj je rekao da može da te j*be kao hoće! Kristijane, je l' lažeš ti za rol vrata? - upitao je Đedović.
A zašto ideš ti? - potvrdio je Kristijan.
A šta sam ja kriva? On je bio pijan! - pravdala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mu leži u krilu preko dana - ubacio se Karić.
Majo, nemoj mi ti pričati o rijalitiju, Luna je bila najgora, pa je pobedila, to je samo stav naroda, a ne podrška! Majo, ispadaš idiot po svemu tome! Ti praviš sr*nja, šta te bilo k*rac da juriš za njim! - urlao je Marko.
Ma oni su došli da me probude da idem sa njima! - pravdala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga