AKTUELNO

Au!

Nakon izbora potrčaka, usledio je "Pretres nedelje", a prva tema za večeras odnosila se na vezu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša:

Meni je Janjuš rekao da je više ne voli i da više ne može da je gleda. On je ubeđen da je ona i dalje zaljubljena u Čorbu! Pitala sam ga da li je još voli, on mi je rekao da to više nije to. Meni nekada dođe da nju počupam. Nije ni on sjajan i on je folirant, on mi je rekao da spušta loptu, jer mi je rekao da mu satima ne dozvoljava da spava i da je njen jedini lek se*s. Ja sve više počinjem da verujem da on se*som samo kupuje mir sa njom. On je toliko puta govorio da jedino ona stvar može da je smiri, Maja njega više voli nego on nju. Takođe je istina da Maja gleda u Čorbu, ona je ubeđena da tu i dalje ima osećanja. Ona ne može da preboli Čorbu - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dužan da pokušam da stavim tačku na ovu njihovu priču. Prava istina je da je ona i dalje zaljubljena u Čorbu i da stalno priča o Čorbi. Ona ga je povredila na najgori mogući način, ne zaslužuje Janjuševu pažnju. Janjuš se toga stidi i onda se kaje što je opet sa njom. Njoj jeste potreban sek*olog, da joj objasni koji poriv ima da priča o bivšem dečku. Mora da zna da joj Janjuš nikada neće preći preko Čorbe, on bi pobegao od nje glavom bez obzira. Jedan odvratan odnos, tu ljubavi nema. Ne može Maji svaki dan da dolazi i govori mi kako je Čorba gleda - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga