AKTUELNO

Neće ga poslušati!

Paula Hublin prokomentarisala je poziv sa svojim ocem, pa otkrila čega se najviše plašila:

Kad me je Drvo zvalo, nije mi bilo dobro, mislila sam da će biti haos. Rekao mi je tata da me se nije odrekao, da me voli, da je sve super i da izdržim. Mene jeste tata kritikovao van, čovek je video da mi nije dobro i nije želeo da me dodatno poremeti u pozivu. Rekao mi je da ćemo o nekim stvarima pričati kod kuće, najviše me je povredilo što je rekao da me nije tako odgajio, zato sam rekla neke stvari Đedoviću, ja sam se sama odgajala, nisu ni majka ni on nešto previše prisni. Mama nije bila posvećena, jer je bila nesrećna zbog njegovog ponašanja. Ja sam bila užasno ljuta na tatu, jer oni ne znaju šta sam ja proživljavala u Zagrebu kad sam bila sama, oni neke stvari ne znaju i nisu upućeni - komentarisala je Paula kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svog tatu neću slušati što se tiče mojih ljubavnih izbora, nikad nikoga nisam slušala, niko ne može da utiče na moje izbore. Mislim da nije mislio samo za Frana, nego na sve druge. Nije mi naredio da budem sama, nego me je pitao da li mogu biti sama. Niko mi ne može narediti da ne budem sa Franom. Ako treba da naučim da to nije dobro, sama ću naučiti - objasnila je Paula.
Nije mi čudno što je to rekao, meni je mama upoznala jedino moju bivšu curu i Paulu sada. Ja volim Paulu, od samog početka pričam da mi je bolje da budem sam. Ne želim ovde imati tenziju - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga