AKTUELNO

Želela je da propadne u zemlju.

Filip Car naredni je komentarisao poziv Sanje Stanković sa svojom majkom, u kom je njena majka tražila Sanji da se zakune da će prekinuti svaki kontakt sa Filipom:

Glupost je da sam bio sa Sanjom po Ermininom nagovoru. Voleo bih reći da sam u subotu malo grubo reagovati. Verujem da nije ni smislila šta je želela reći, ne radi se o meni, ne znam. Mislim da je pregrubo i preružno ono što je rekla za mene, ja sam odmah pomenuo svoju majku, koja ni sama često nije zadovoljna nekim mojim ponašanjem ili izborima. Mislim da je Sanjina majka samo još veću tenziju stvorila. U životu su Sanja i majka imale samo jedna drugu i prošle su neko teško razdoblje, Sanjin otac nije adekvatno učestvovao u njenom odrastanju. Mogla je birati reči. Odnos Sanje i mene biće bolji nego ikad, to joj ja obećavam - komentarisao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je onaj poziv poziv katastrofalan, izgovorene su grozne stvari. Da ne bi dolazilo do ovakvih situacija, neophodno je bilo Sanju vaspitati, a ne govoriti da ćeš zaklati nekoga ko je Sanju je*ao, u tom pozivu se više pričalo o Sanjinim vezama, nego njenom stanju. Ako je znala da od te trudnoće nema ništa, onda nisam shvatio poentu svega. Sanja je sve ovde svojevoljno uradila. Deca se vaspitavaju tokom odrastanja, i ona je imala jednog muža, drugog muža, jednog čoveka, sedam, osam momaka, i sve to dete da gleda. Pa, ne može ni ona biti bolja - govorio je Đedović.
Očigledno nemam pameti, nisam naučila da igram kvarno - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle je*anja nema kajanja. Kad legnete sam njim u krevet, same ste krive. Neće vama roditelji reći na televiziji šta misle. Ne mogu da verujem da vam roditelji vide da se je*ete po televiziji i da vam kažu "Sine, bravo!" To su lažni roditelji - komentarisao je Mića.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga