AKTUELNO

Opšti haos!

Ermina Pašović komentarisala je poziv Sanje Stanković sa svojom majkom, u kome je bila pomenuta:

Što se njene majke tiče, ima pravo. Ja sam se sa Brankom čula pre ulaska, ja sam izabrala stranu Matore, imala sam sa Sanjom ogromne sukobe, ja joj nikada nisam rekla da je prostitutka, iako sam znala za sve te priče. Ja jesam zlo, svako budi ono što traži. Nije tajna ni da sam je ja nagovarala da bude sa Carem, neka se kanali, boli me ku*ac, ja mogu da radim šta hoću. Nije to bila samo Sanja u pitanju, on mi dođe i kaže mi da mu je dosadno, pa mu ja kažem da ide da muva tu i tu. Ja sam na krevetu njemu govorila i da smuva Aleksandru, da dokaže da je folirant u odnosu sa Janjušem. Moje iskreno mišljenje je da je to njena taktika, znam da se njena majka dopisuje sa fanovima, da ima komunikaciju sa njima, oni su mi se javili na nagovor njene majke. Ako ćemo realno gledati, Sanja i ja smo se zajedno svađale. Njena majka je u rijaliti vodama, istina je da ima par profila, ona je ispratila i moj ulazak, znam da imam veliki hejt od strane Rialdinih i Kenanovih. Sve je taktički odrugano, Branka nije naivna, zna da kalkuliše - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, treba da gleda kako neko u pušionici pominje frulu i ono što mi radiš iza leđa, a ja ti ništa loše nisam uradila - dobacila je Sanja.
One su te dobre, te loše. Meni je Ermina rekla da Sanja igra igru, onda kad mi se Sanja ponovo približila. Neću da grešim dušu, meni Ermina uvek dođe i kaže da znam šta radi, znam da je Ermina moj prijatelj - komentarisala je Matora.
Ermina je rekla da bude sa mnom, da me izje*e, pa šutne - dodala je Sanja.
Obostrana je korist i igra, ni Sanja ne bi Ermina prešla preko uvreda, ni Ermina Sanji. Sanja nikada majku nije poslušala. Meni je primitivno da neko nekome traži da se zaklinje ovde, Sanja nije osoba koja se ne zaklinje. Moje mišljenje je da je jako ružno od Sanjine majke da se zaklinje u takvu stvar, jer znam da je ona baku najviše na svetu volela - govorila je Matora.
Nisam znala da sam u drugom stanju, morala sam dečku da objasnim. Ja mislim da je ona toliko bila ogorčena na ono što mi je Filip radio, nije želela da opet uđem u neki odnos - pravdala se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga