AKTUELNO

Ne može da dođe sebi.

U ranim jutarnjim satima Filip Car je neprestano pričao sa Sanjom Stanković, a sada mu se poverila o njenom lošem odnosu sa ocem, te mu je prepričala zbog čega su izgubili kontakt.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne čujemo se, čak i kada sam imala udes, kada se to pročulo, nije me zvao da me pita kako sam, ni da li sam živa, ni da li sam dobro. Njegov otac, njegova majka, više nemam kontakt ni sa njima, to ide lančano, to je zatucana sredina. Nakon što sam ja imala saobraćajku, moj deda je imao, ja sam ga zvala da pitam kako je, ja sam takva jednostavno. Ja ne mogu da budem loš čovek. Ja sam bila mnogo bolešljiva kada sam bila mala, imala sam epileptične napade, mene je sve mama vodila po lekarima, tatu je boleo k*rac, jurio ribe, j*bavao se. Dođe mama na posao, dođe da me vidi, on zove švalerke sa fiksnog telefona.
Grize me savest, jer mi je rekla da ne razgovaram sa tobom, a ja sada razgovaram sa tobom, imam potrebu da ti objasnim, ako ništa drugo - dodala je Sanja.
Jasniji su mi neki njeni stavovi i stvari, zato ne treba na prvu osuđivati, ni skakati, veruj mi da mi je dosta jasno zašto je žena tako odreagovala, nije lako, neću ulaziti u detalje, ali život tebe i tvoje majke, kao celina i šta ste prolazila, i kako je prolazila sa ocem, i sa drugim čovekom, žena želi samo najbolje za tebe - rekao je Filip.
Možda je ružno što sam te uporedila sa tim čovekom, ali ona ne želi da prođem kao ona - izjavila je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga