AKTUELNO

Ne mogu da nađu zajednički jezik.

U toku je emisija "Pitanje novinara", a sledeće pitanje koje je novinar postavio, bilo je upućeno Mini Vrbaški, a u vezi odnosa sa Mišelom Gvozdenovićem.

Nedefinisan je odnos, posle onog klipa sa Filipom, nijednom nije prišao, a ja nemam nameru nikom da prilazim. Ne znam ni ja sama. Pričala sam danas sa drugaricama, i bilo mi je glupo, i mislim da je on taj koji treba prvi da priđe - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si odlučio da se povučeš? - pitao je novinar.
Imam utisak da sam ja neka međukarika i da ću naje*ati najviše,. Devojka mene upoređuje sa Filipom. Misllim da taj odnos nije završen. Njima je priča ista, ovde uđe, ovde izađe. Ispoštovala me je Mina, nije mu se obraćala. Jedno jutro je počela svađa u kuhinji, i tu su se ponovo posvađali, pa smo on i ja ušli u isti koš, a posle kad je ona izvređao a ja nisam odbranio, ispao sam pi*ka. Mina mi se dopada, evo ponovo ćemo sesti da popričamo. Ili ćemo da imamo normalan i zdrav odnos, ili ništa. Imam utisak kad je kod nje sve dobro, onda ne valja - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da možemo naći zajednički jezik, ali nekako mi je skrhana, nekako mi je pala, svega joj je dosta. Jedan od većih razloga što želim da ostanem ovde je ona - nastavio je Mišel.
Meni je više preku*čilo sve, ne mogu da podnesem ništa. Bilo šta da kažem, bilo bi suvišno. Pun mi je ku*ac svega - rekla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga