AKTUELNO

Sve u krug.

U toku je emisija "Pitanje novinara", a sledeće pitanje koje je voditelj i novinar Darko Tanasijević postavio, bilo je upućeno Maji Marinković, a ticalo se rođendanskog poklona od Marka Janjuševića Janjuša.

Nisam neko ko gleda poklonu u zube, ali on je sa mnom godinu dana i zna šta ja volim ili ne. Bilo mi je draže da mi je priredio neku večeru na Rajskom ostrvu. Više sam mu toza ptičurine rekla, jer ja nisam ljubitelj tih pernatih životinja, više volim mace i kuce. Hvala mu, ali da mu je stalo da se potrudi, onda bi znao šta želim - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam tražila da bude skup poklon, ali više bih se obradovala mačetu. Možda sam očekivala i da me veri, ali rekao je bilo šta, pa ne mislim da se specijalno potrudio - nastavila je Maja.
Zbog čega nisi bio konkretan kad je Majin poklon u pitanju? - bilo je pitanje za Janjuša.
Rekao sam da sam razmišljao nešto drugo, ali sam video neke stvari koje me muče. Od trenutka kad sam prelomio da neke stvario neću da radim. Mislim da je ovaj poklon jako zanimljiv. A ona kao da je videla zmiju - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda bi trebalo da se vas dvoje ugledate na dva papagaja i da cvrkućete u svojoj ljubavi. Zbog čega si danas bio nezadovoljan i smrknut Janjuše? - rekao je Darko.
Nisam srećan u ovom odnosu, volim je ali nije dobro. Pravi neke greške koje mi se ne sviđaju. Nekoga kad voliš, a nisi srećan, mnogo je teško. Mnogo stvari me muči koje su se dešavale i koje se dešavaju i danas. Ja ne znam da je danas uz mene bilo ko. Možda nekad preterujem, ali znam da sam isken - govorio je Janjuš.
Šta je za tebe sreća? - pitao je Darko.
U ljubavnom odnosu, ne znam da li ima takve osobe ovde, da kažem kako to izgleda. Ne mogu da budem srećan, jer ne mogu ja nju da promenim. Tako nije bilo pre, a ja nisam mogao da znam šta će biti unapred. Njena patološka ljubomora, pa sra*a koja pravi...Ona mene laže svaki dan, nema budućnosti za nas - rekao je Janjuš.
Zbog čega od večeras ne bude neka nova etapa u vašem odnosu? Ti imaš neku pesimističnu notu, a praviš paradoks, jer si ti čovek bogat duhom,pozitivac, humorista - pričao je Darko.
Ne može da počne ni nova ni bolja. Takav sam. A mi ne možemo da sastavimo dan normalno. Njen otac nije za našu vezu, braća moja takođe, ja nisam srećan sa njom, i tako je. Na ivici sam da odem - rekao je košarkaš.
Glumi žrtvu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravi me budalom i kretenom ovde, ja najbolje znam. Maltretira me da spavam sa njom, nakezi mi se. Ona najavi da će da me maltretira, ne mogu da se sklonim - rekao je Janjuš.
Vidite kako se ponaša prema menni, pre deset minuta je bio normalan, a sad okrenuo ploču. Neke stvari ću promeniti kad izađem, posvetiću se sebi - rekla je Marinkovićeva.
Nećeš se posvetiti sebi, radi sve isto, zato mi i muka - dodao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga