AKTUELNO

Skandal!

Tokom večeri Filip Car prišao je Sanji Stanković, te se posvađao sa njom, u jeku njenog skandala o potencijalnoj trudnoći. Naime, ono što je Filipa iznerviralo jeste to što mu je Sanja sve vreme govorila da se skloni od nje, a on nije želeo, već je hteo da vreme provede sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene foliraš! Ti si najveći folirant! Ne može to kad si ti zamislila da može! U ovoj situaciji sada ne može, dok je ovaj problem! Ako je to tako, ne može! Ja ću ti znati svaki korak! Ja jesam pogrešio, zato što sam izluđen, poludeo sam, danas sam raskristio sa desetoro ljudi, ja sam neko ko nema honorare. Ja sam taj kog niko ne bi trebalo da isprovocira! Nikad mi niko nije dao u gradu provokaciju... - poručio je Car.
Evo, kunem ti se, videćeš da li ću se skloniti! Videla si kakva sr*nja imam od ove Aleksadre! Umesto da sada kažeš da se smirim, da se ne svađam, da ne vređam nikoga, da budem normalan! Ti meni kao kontru neku, nećeš da razgovaraš, nemoj ti više te bolesne radnje! Koliko da se sklonim? Jesam li se sinoć sklonio? Šta je za tebe prisnost? Šta ja to radim? - nastavio je Filip.
A o čemu da pričamo? - uzvratila je Sanja.
O k*rcu! - odbrusio je Filip.

U njihov razgovor se umešala i Nadica Zeljković koja je odmarala u dnevnoj sobi, zbog čega se Filip iznervirao, pa su se posvađali.

Nadica, ja se ne sprdam, počeo sam sa imaginarnim problemima! Nadice, šta si tu legla da prisluškujem! Vi ste mene od humora, napravili u tumora! - odbrusio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga