AKTUELNO

Svi je vole, ali znaju da radi protiv sebe.

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Sledeći na redu da glasa je bila Ana Bulatović.

Bude mi žao što ispada glupa u nekim situacijama, i nema poštovanja prema sebi. Možda nije kasno da mućne glavom, jer će svi da ti se smeju. Aleksandra nije kvarna, ali je glupa u ljubavi, i nemoj da se više ponižavaš. Džabe ja njoj pričam, ona ne radi ništa zbog kadra, ona je prosto takva, i napolju. Ona se zaljubila u njega, ali bih volela da se udalji od njega, ipak je gleda majka i treba da je svesna toga. Njega mnogo volim, ali samo zato što me uvredio, moraću njega da pošaljem u izolaciju - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je dobra i kvalitetna osoba, nemoj da se vraćaš na staro. Ona nije zaslužila da je Car vređa, bio je sa njom. Ono što mi se sviđa kod njega, je da će prihvatiti odgovornost ako Sanja bude trudna. Poslaću Filipa, jer mu nije dobro, a ovo sa Minom mu ne treba - rekao je Neca.
Dobar momak je Car, samo se ukanalio svojim postupcima. U korektnim smo odnosima. A Aleksandra, moja najbolja prijateljica je i njena, prvi konflikt sam imala sa njom, ali pregrmele smo. Ne treba joj ovo sa Carem. Mislim da je jako dobra osoba, nije pokvarena, vidi se da je usiljeno ovo što radi, i to iritira ljude. Ostavljam Filipa - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominovaću Filipa, ali mi ga je i žao sada. Treba malo da spusti loptu Aleks. Ona mi je nešto poput Maje, radi po svom. Baš smo u poslednje vreme u ok odnosima, treba da bude dostojanstvena. Mene ne ugrožavaš, ali znam da ti nije lako, svima je teško, misli malo na svoju porodicu. Mnogo je histerična, katastrofalno ponašanje, mora da poradi na sebi, može da se popravi - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Car i sam rekao sve za sebe. Aleks je glupa, to je to. Mislim da ću poslati Aleks, da ispadne još više glupa nego što jeste. Ona treba da razmisli malo o svom ponašanju - rekao je Fran.

Detaljnije u nastavku. 

Autor: I.P.

#Zadruga