AKTUELNO

Opleli po njoj.

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Aleksandra Nikolić i Filipa Cara. Na red da nominuje je došla Nadica Zeljković:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih oboje poslala u izolaciju. Oboje su me iznervirali. Aleks ja sam ti rekla da se ponašaš kao uličarka od kako si sa Filipoim, a tvoje ponašanje je kao Maja Marinković. Mogla si biti gospođetina kao kada si bila sa Janjušem,a sada si za FDU, i tebe šaljem. Za FIlipa imam zamerku što je krenuo na Miću, nasrnuo si na njega. Ja njemu svašta kažem i onda on se okrene prema meni i zagrli me i poljubi i ja se istopim. Šaljem Aljeks - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je meni jako drag dečko, on mora da bude jak i dobar. Ima istetoviranog medveda a plaši se mačke. On bi voleo da bude mafijaš. Mora da bude podrška ženi tj Sanji ako stvarno čekaju dete. Sa druge strane Aleks nije glupa, ali ima loše stavove, nemorlana je i zbog toga te šaljem - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je meni prva cimerka, imale smo dosta svađa, ali zbog tvojih hirova i tada si bila jako bezobrazna. Videlo se da si pokvarena, ali nisi zlopamtilo. Praviš budalu od sebe kada juriš Filipa. Car sa druge strane ima šansu da se sredi sa Sanjom, ako je ona trudna. Nikada nismo imali konflikt, a on mora da se zeza više nego što se svađa

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga