AKTUELNO

Bez ustručavanja!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide još jednu raspravu Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, koja je prouzorkovala njihov raskid.

Znači, ovo je katastrofa, Jovana skači, ljuti se koliko hoćeš, ja mislim da si ti poremećena. Posle svega, ti se opet njemu unosiš u lice, ona nije mogla da podnese da on priča sa Đedovićem, pa da bude sama. Jovana, ti njega izazivaš, forsiraš, namerno mu se unosiš u facu, a onda mu prebacuješ kako se ti boriš za ljubav, ti ljubomorišeš sa njim, ovo je katastrofa! Ako iko ima drugo mišljenje, taj ima dijagnozu kao i on, mene je nervoza uhvatila samo od gledanja - rekla je Ermina.
Suština njihovog problema je nepoverenje, Jovana samo da je iskrena prema njemu, bilo bi sve normalno. Mislim da ga mnogo guši, ona mnogo greši! Ne opravdavam njega za ovo što govori, mislim da treba da iskulira, neću da je vređam, ali deluje kao neka psihopata! Da nema njene neiskrenosti, bilo bi mnogo drugačije! - izjavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u sebi tražim krivca kada nešto vidim, ja to kroz sekund sebe ubedim, jednom kažem, ond as eon iznervira, zakune se u dedu, pa ispade da ja od njega pravim nasilnika, jer me gurne. - izjavila je Jovana.
Ti si bolesna, osim što je patologija u pitanju, ti si teški lažov - odbrusila je Ermina.
Ovde je tempo priče, stepen galame se vidi, Jovana treba da shvatiš, ja osuđujem strašne psovke, ja za ovu vezu nisam, za mene je ovo dno dna. Ja sam Stefanov drug, ja ga mnogo volim, ne volim da ga vidim da skače. - poručio je Lepi Mića.
Ja kažem njoj svaka čast, da imam dečka takvog karaktera... Ti super reaguješ, mene kada bi neko gurnuo, to bi bio krš i lom. Za Stefanovo ponašanje nema opravdanje, treba mu razgovor sa psihoterapeutom zbog agresije. Ti imaš potrebu da konstantno da izvrćeš, okrećeš, samo da ne priznaš!

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Rijaliti Zadruga