AKTUELNO

Skandal!

U emisiji ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide u prvom video-klipu razgovor Stefana Karića i Lepog Miće, kada je Jovanu Ljubisavljević nazvao pogrdnim imenom, držaći je za ruke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo nisam shvatila kao uvredu - rekla je Jovana.
E, ovo je moj sleng! - rekao je Karić.
Da smo rekli Čorba ili ja, jer smo mentoli, degenerici, njega znamo na drugačiji način. Međutim, naspram nje kako nju gleda i kako mi gledamo na nju, ovo je bilo malo tamnije. Ja znam da on to može da odvali, ne verujem da joj je bilo prijatno - izjavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne radi se o tome šta je on rekao, nego njena reakcija i druge stvari. Ako se na ovo smeje, onda se verovatno očekuje da reaguje i na druge stvari - prokomentarisala je Paula.
Nisam je uvredio, nije bilo u tom fazonu, to je bio sleng, zaj*bancije koje sam imao i u spoljnom svetu, ako sam nekog uvredio, ja se izvinjavam - ubacio se Stefan.
Možeš ti da kažeš šta hoćeš, bitno je kako je ona rekla! - izjavila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, vidim da si se razbudila, nemoj da komentarišeš mene i nju, ja ću svojoj devojci da kažem šta hoću! - zaurlao je Karić.
Ako se ona nasmejala, ako joj prija, neka joj prija. Nego to P je razgovor između dva muškarca. Ti Jovana dete možeš da uradiš šta hoćeš, ali ovde ti se smeješ na to i okej, ti se smej, druga se ne smeje. Ja sam iskreno rekla šta mislim, moderno vreme - izjavila je Nadica.
Imamo i p**ka kosmička, imamo i pesme o tome - urlao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvar je što je Jovana odreagovala kroz smeh, a na iste epitete reaguje vrlo drugačije!
Je l' te nazivao nekad dečko p? - upitao je voditelj.
Pa ne znam, mislim da nije! A šta je trebalo, da se naljutim i pustim ruku? Ne razumem - rekla je Ljubisavljevićeva.
Ja znam kakav je ona imala sleng sa dečkom i kako se zgrožavala na svaku psvoku ovde! Ja sam siguran da nikada ovako nije ništa doživela, da joj je prijatno, nije joj prijatno, pa čak ni sada- izjavio je Krsitijan.
Ja ne dozvoljavam ni Čorbi da me zove tako, bez obzira što je sitaucija bila takva, na miran način možeš da mu skreneš pažnju - izjavila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada drugarima to ne bih rekao, u slengu mi je da je to šala, sa svojom devojkom! - dodao je Karić.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga