AKTUELNO

I dalje ga ovo brine.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Nenadu Aleksiću Ša.

Kako misliš da će Tara reagovati na to što nosiš Paulinu majicu i sve si bliži sa njom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Paulom nisam toliko blizak, to je devojka od mog drugara, to je van pameti. Ne bi trebalo da bude ljuta, kada ja nisam ljut zbog svega... Što bi ona bila ljuta što ja sa dragim ljudima provodim vreme? Marka i Sandru sam totalno istrošio, ne želim da ih opterećujem problemima. Trudim se da provodim vreme sa Franom i Paulom. Nosimo svi stvari, nosim i Franovo, ona nosi moje, svi delimo - rekao je Ša.
Ali Tara je bila ljubomorna na Paulu - dodao je Milan.
Ali može da vidi moj odnos sa ostalim zadrugarima, sad ima jasnu sliku ako gleda. Dala mi je do znanja da mogu sa Paulom i Franom da se družim - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara nije u situaciji da mu zamera bilo šta, napravila je situaciju i ostavila ga ovde da se nosim tim. Sve ostalo, što se čula sa bivšim verenikom... Ne bih da ispadne da ga branim, ali Tara nije u situaciji da mu bilo šta zamera, nakon što je uradila ovo što je uradila - rekla je Rialda Karahasanović.
Veću težinu imaju ova pitanja sa Stefanom, nego što on nosi moju majicu - ubacila se Paula.
Ša ima Paulu da ga teši. Devojka njegovog druga, ima te kodekse. Rekla sam mu pre neki dan - ustala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bolesno šta priča Nadica. Ako bih nešto radio, ne bih sigurno u Zadruzi. I te kako mogu da biram sa kim ću da budem... Ako me Tara ne bude želela, ja neću da ulazim u veze, nego da se opustim kako treba. Imam široki spektar. I te kako umem sa ženama, nisam ružan. Ili Tara, ili blud i nemoral - zaključio je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.