AKTUELNO

Sve joj zamerili!

U toku je emisije 'Pitanja gledalaca'. Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Maju Marinković:

Jesi li ukapirala da nije zabavno da mučiš Janjuša? Zamisli da on tebi vrati 30% onoga šta ti njemu radiš?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svesna šta je poenta svega, on i ja ne bismo to radili da ne živimo zajedno, pogrešila sam i ja i on - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo jako čudno. Ona nema prava da ga maltretira, i da ga voli i ga razume. Ona konstantno gleda Čorbu, a kada Janjuša neko pogleda, bude haos. Ona je uvek išla da uvredi i mene i ljude koji su joj skretali pažnju. Janjuš njoj da vrati 10% onoga što ona njemu radi, bio bi haos. Ja Maju znam pre dve godina, i ovu Maju. To nisu iste Maje, ova je nenormalna, koja je umislila da je velika zvezda. Ne ide to njeno ponašanje, grebanje, štipanje to je sramno - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su je upozoravali da će njoj Janjuš kad tad vratiti. Ona kada je to doživela prvi put, nastao je haos. Ovde niste ni ti ni on žrtve, međutim Majo ti si toliko preterala, a ona je njemu prekipelo, i gađao te je. Tada si došla i bila manja od makovog zrna. Ja sam se svađala sa Erminom jer te je ona branila, a ja sam rekla da nije u pravu, jer smo mi svi kulirali Janjuša kada je ona njega grebala i grizla - pričala je Sandra.
Ma daj, Sandra, ne lupaj, ona njemu to ne može ništa da uradi, a on onako da reaguje - vikala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga