AKTUELNO

Sve su nasmejali!

Prvi gosti današnje "Radio Amnezije" bili su Kristijan Golubović i Kristina Spalević koji su progovorili o odnosu koji su nedavno započeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka je mlada, ja sam stariji, ja hoću da se dokažem. Ona može da radi svašta dugo vremena. Prija nam, nije za pohvalu, više je za stid, ali dopada nam se momentalno. Bog je poslao ovu devojku u moju blizinu. Moje seksu*lne konotacije su mi doše glave - smejao se Kristijan.
Sve što si pričao od početka, pokazao si na delu. Ti si rekao da kada uhvatiš, ne znaš da staneš. kristina, je l' to stvarno tako? - pitao je Bora.
Mislim da me ukućani i ne viđaju. Ali Kristijan je Bog u foliranju, videli smo da ćopa, kao nije mu dobro, namesti kosu, raščupa je, meni kaže da nije mašina, ja ga kao forsiram, međutim, to je laž. Nego sam ja u prvi mah izgledala bolje od njega, a ja sam njegova žrtva sad - smejala se Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je šampion jer je za 10 dana uzburkala okean, zvani Zadruga 4 i da napravi dar - mar. Mi imamo naš "kišobran" ideš do kraja šolje, pa ideš malo dalje. To je naš štek - konstatovao je Kristijan.
To nam i nije baš dovoljno - nasmejala se Kristina.
Samo se bojim kako će me dočekati u Kraljevu, svima se izvinjavam sada - dodao je Kristijan.
Ja se trudim da ne razmišljam o tome, sve nekako idemo kroz šalu - ubacila se Kristina.
Najduže je bilo tri sata i 18 minuta - dodao je Kristijan za kraj.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.