AKTUELNO

Nije im bilo lako da govore o svemu što se desilo.

Tokom današnjeg porodičnog stastanka, potegla se tema potencijalne trudnoće Sanje Stanković, gde je Marko Đedović dao svoj sud o njenom odnosu sa Filipom Carem, koji je od početka spekulacije o njenom stanju, postao i te kako prisan.

Car mi daje naznake da oseća žal što se nešto nije desilo. Ovo nije zavidna situacija po dvoje ljudi. To nije situacija u kojoj bi svako želeo da se nađe. Znam ni da oni nisu presrećni, ali Filip je u celoj toj priči nekako bio mek, kao da ima žl za ttim odnosom, što se nije odvilo na bolji način, uz bojazan da ga mama ne pretuče. Sinoć smo videli da se grle, maze - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ako se obistini da nije trudna? - pitao je Mića.
Neka se postaraju da bude - smejao se Đedović.
Ja sam na ružan način pobegao iz tog odnosa, mi smo kratko bili zajedno, ali nismo se vređali, nije nam loše bilo. Ja sam rekao i pre da imam osećaj da bih sa njom najlepše funkcionisao. Ja kada sam sa nekim u odnosu, nikada nisam imao ovo iskustvo, da u istom prostoru budem sa devojkama sa kojima sam bio. Sve je to uticalo na mene. Ja sam možda ispao pi*ka, ali kada se ona nasmejala Matoroj, pa Anđelu, mene je to nekako pogodilo, bilo je neobično, a verujem da bi mi sa njom bilo lepo. Sa druge strane, nisam zaljubljen, a juče sma popio... I ta devojka, sa kojom sam bio, koja je pobacila, ja sam imao takav pritisak danima, kao i sada. Ja sam prvi put zaspao jutros, posle pića. Ne znam gde ću danima, imao sam potrebu za njom, na neki čudan način. Sinoć sam imao prvi put potrebu za njom. Da želim vezu, ne želim, ništa neće promeniti. Jutros sam razmišljao da li je jela, ne znam, pala mi je neka klapna, sada je gledam na drugačiji način. Ne želim da započinjem ništa, a ovo ne znam da objasnim - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Na ovo ne znam šta bih rekao - dodao je.
Što se tiče situacije, ja neću da komentrišem, ja samo čekam doktor, da rešimo ovu agoniju. Filip se poslednja dva dana divno ponaša prema meni. Zagrli me, poljubi me,ne mogu da grešim dušu. Sinoć je dolazio na pola sata. Svi su me terali da dođem na žurku, ja nisam htela ali eto. I onda, kada smo došli ovde, mislim da je malo preterao u nekim stvarima... - počela je Sanja.
Ja sma to rekao, imao je onakav odnos... Bio je drugačiji, sinoć ste delovali kao da ste u vezi. Pomenuo sam ležanje u krevetu, sedenje u krilu - nabrajao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Godi mi što je takav i brižan. Ali sam rekla da ne želim da ova situacija mora da bude takva da obnovimo odnos od ranije. Mi do pre tri dana nismo razgovarali, a preko noći smo prisni kao sinoć. Ne osećam se sama u ovoj situaciji - dodala je Sanja.
Devojka za mene nije trudna, ne pravite dramu! - ubacio se Mića.
Teško mi jeste, ali ja ću preuzeti odgovornost! - povikala je Sanja.
Ajde samo malo da budemo realni. Zato ja kažem ljudima, recite šta mislite o svemu - nastavljao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.