AKTUELNO

Hit!

Maja Marinković i Nenad Aleksić Ša izneli su mišljenje o današnjoj temi, te su se dotakli moguće trudnoće Sanje Stanković i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović jeste to najprofesionalnije objasnio i najinformisaniji. Naravno da svako treba da stoji iz asvojih postupaka, uhvatili su se za dete, jer smo sinoć polemisali o tome. Ja sam uvek imala materijalno osigurano sve, ali nije mogao da mi nadomesti majčinsku ljubav, razumem kada Stefan kaže da se ljubav ne kupuje parama. Još uvek to nije 100% sigurno, nije utvrđeno, kada bude znala na čemu je, biće joj mnogo lakše, ja sam uz nju, kakvu god odluku da donese. Razumem i Matoru kako se oseća u ovoj situaciji, nije joj svejedno. A to kada uradite sa osobm, nije isto - rekla je Maja.
Žene su odgovornije, znam iz ličnog primera. Mi smo odrasli sa majkom, ćale je bio tu, ali ne koliko keva, koja se uvek borila za nas, podigla je dva muškarca kako je znala i umela. Uvek sam na ženskoj strani, žene su za mene uvek broj jedan, ne bih ulazio u detalje. Što se tiče Sanje, ja bih stao iza tog deteta, čak i da je to na jedno veče. Da sam na Sanjinom mestu, tu nema mesta za tugu, to mi je za radovanje. Ja sam pokušavao da imam dete, ako imam dete, okej... Videću kada izađem - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su potom zapevali, pa je Ermina Pašović primetila promenu u raspoloženju Marka Janjuševića Janjuša, te je povezala da je to zbog Maje Marinković.

Dva dana te gledam, tužan si! Sad se smeješ kada ti neko zapeva za Maju, živa istina! - poručila je Ermina.
Ti znaš! Ti si deklarisani kreten! Smejem se od muke! - odbrusio je Janjuš.
Imaš li muku kada k*raš? - uzvratila je ona.
Tad imam najveću muku! - poručio je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga