AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Maja Marinković ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala temu o Sanji Stanković i njenoj potencijalnoj trudnoći.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da joj je teško, rekla je da bio negativan - objasnila je Maja.
Kada sam tražila test, htela sam da te sakrije, htela sam da bacim, nisam htela ovo, nisam htela da se komentariše - izjavila je Sanja.
Moje iskreno mišljenje je da od ove priče nema ništa, mislim da Sanja nije trudna. Ja sa iskreno uzdam u taj test, jer znam da je Sanja u strahu i da joj je teško, ako je došlo do toga, mislim šta da kažem... FIlip je jako neozbiljan ovde i ima greške, ali je dobar dečko u dubini i verujem, ja se slažem sa Stefanovim mišljenjem da bi on stao uz nju i dete. On je drugi čovek kada pije, ali... - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi morate delima pokazati, stanite! - odbrusio je Lepi Mića.
Nema šta, ako je došlo do toga, imaju opciju ili da zadrže, ili da abortira, treće nema. Moje mišljenje je da njih dvoje trebaju da odluče o situaciji. Ja da se meni to desilo sada, ne znam - objasnila je Marinkovićeva.
Razmišljaj sad da se tebi ne desi! - ubacio se Mića.
Da se meni desilo sa Janjušem, ja bih zadržala dete, ali gledajući Sanjinu situaciju, ne znam šta da kažem - izjavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi svejedno kada je gledam ovakvu, šta god da sam joj rekla, ona je neko koga sam volela najviše na svetu, šta god joj treba, može na mene da se osloni. Kada sam je odvela i kada sam joj rekla da nisam ravnodušna, nemamo te neke perspektive i da želimo da budemo u vezi, ne, ali da je sa te strane, koliko god sam rekla užasne stvari, nikada joj ne bi odmogla, samo mogu u ovoj situaciji da joj pomognem. Rekla sam ti da ne može ništa da se promeni, ali ja ću imati prema njoj ceo život empatije - rekla je Matora.
Mislim da Sanja samo otežava Caru sa tim testom, sa tim koji je bacila - rekao je Janjuš.
Je l' ti mene zaj*bavaš? - odbrusila je Sanja.
Ako su dvoje ljudi u tom odnosu, treba zajedno da vide. Ona traži ginekologa, a možda hoće da ide tako. Iskreno, ako su to već, tu ima dosta drugih opcija, ako su već, ja ne bih abortirao, nek se rodi, nek se rađaju, ja bih voleo čim izađem da napravim dete. Smiri dete, mene samo to može smiriti! Kada se rodila Kruna, ja sam se dosta promenio, ona mene i danas, kad je vidim, promeniće me. Ako je trudna, ja mislim da treba da rodi, situacija je mnogo zaj*bana - izjavio je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga