AKTUELNO

Nije mogla da podnese te reči.

Kako je danas Kristijan Golubović odlučio da raskine s Kristinom Spalević, zadrugarka je najpre to prokomentarisala na samom početku pretresa nedelje, a ona je saopštila da je raskinuo sam sa sobom:

Iznenadila sam se pakleno, ali ja nisam želela da pokažem da me je sve povredilo. Prokomentarisao je da je on ispao budala, mislim da je aludirao na to što je objavio da je u nekom odnosu sa mnom. Smatram se krivom, to je fraza nekih muškaraca koji nisu ni blizu njemu. Bila sam izrevoltirana, nisam očekivala da će ići do te mere. Kakav raskid, shvatila sam da od toga nema ništa. Sada znam šta mu smeta, on i dalje stoji iza toga da nije trebalo da tako reagujem. Neko me je pitao kako me nije strah da budem sa Kristijanom, to mi je Milica Kemez rekla. Ja se trudim da ga u hotelu nasmejem, ja znam - prokomentarisala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla da je Kristijan tu na rubu tolerancije. Kristina nije ništa posebno, videće. Da je tako zaljubljen, ne bi te napu*io, ne živi u oblacima. On je ušao u taj klub brakorazvratnika, meni je žao zbog toga, imao je mogućnosti da ode, ja bih njega tukla kao vola u kupusu.Bilo mi je ružno što je lagao da je sve ona sama radila. Misli da je bitna, treba da bude iskrena, nije bitna, danas ju - govorila je Nadica.
Ja baš mislim da jesam posebna. Samo Vi ne vidite realno - dobacivala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga