AKTUELNO

Priznala je sve!

Milan Milošević saopštio je zadrugarima da se na visokoj trećoj poziciji za najpohlepniju osobu u Beloj kući našla Ermina Pašović:

Mislim da Ermina jeste pohlepna u svakom smislu te reči. Nikad joj nije dosta, uvek može i želi još, ima cigarete, a od mene krade cigarete, konstantno mi se ovde kradu cigarete, možda time pokušavaš da me diskvalifikuješ. Uvek kad si me tešila, bilo je zbog kadra, po svemu sudeći. Bolje da me takvi ljudi ne teše, nego pljunu i prođu. Ermina, nezasita si, ja ne znam da li ona budžete Velikog šefa nosi kući - komentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Za prva dva mesta se ne slaže, sa trećim se slažem, mislim da se i Ermina sama slaže, možda je i prvo mesto očekivala. Ona je najpohlepnija u prijateljstvu, da bi se dodvorila njima i udovoljila im. Za svoju g*zicu je samo sa tim cigaretama najpohlepnija - govorio je Stefan.
Očekivala sam prvo mesto, to jeste tako. Meni sve u kući treba, ne dam ništa da se baci, sve čuvam i uvek sve imam, cigare prodajem ovde, ali mleko, jogurt, u svako doba imam sve to. Da se osvrnem na Miljanine cigare, ja sam tu tajnu odala kod Drveta... Tri puta su meni nestale cigare, jednom sam nju uhvatila - komentarisala je Ermina.
Ona je samo jedna od onih koji krade. Ja sam joj videla kroz trenerku cigare i upaljač, ona ode u sobu da promeni upaljač i kaže da nije ona ukrala. Ona je toliko pohlepna da od mene ukrade jednu samo cigaretu, šta joj to znači? - nastavljala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga