AKTUELNO

Odmah su se suprotstavili.

Aleksandra Nikolić naredna je komentarisala izbor za najpohlepnijeg zadrugara i visoku drugu poziciju, koju je zauzela Jovana Ljubisavljević:

Ja sam jedina Jovanu i navela, mislim da to jeste zbog Stefana, ne da mu nikakvu slobodu, promenio se zbog nje. Ja bih njemu uvek dala šta god mu treba, jednom sam ga pitala za vlažnu maramicu, ona me je streljala pogledom i zabranila mu da mi da. Mislim da se sve ovde vidi - komentarisala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam u čemu je problem, Stefan me konstatno pecka za crnim stolom, a nijednom nisam uvredila ni tebe, ni tvoju devojku. U čemu je problem? - pitala je Sanja Stefana, koji je stalno dobacivao.
Pa, za tebe se priča da si prostitutka, ti ideš po sudovima, ne ona, zato sam samo rekao da niste koleginice - govorio je Stefan.
Nosiću se sa tim da nosim sve ove titule, žao mi je što misle da sam toliko puna loših epiteta. Aleksandri nikada neću dati vlažnu maramicu do kraja. Ja mislim da nisam Sanjina koleginica, jer sam ja šetala na pisti, ja model nisam - prokomentarisala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga