AKTUELNO

Tutnjilo!

U toku je emisija ,,Izbor potrčka", a zadrugari komentarišu izbor za najpohlepniju osobu, te je Miljana Kulić iznela svoje mišljenje. Rialda Karahasanović odnela je najveći broj glasova, zbog čega se ona pobunila za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Navela sam je i zbog hrane, znam šta je reč pohlepa, ovo što priča Sandra da je ona zabranila da legnem u krevet Velikog šefa, nije, nego Rialda. Ovo za uriniranje i ostalo u krevetu, mislim da je suludo i sramno da komentarišem. Ja ću početi o njima sve i svašta da pričam, pričaću o Rialdi da joj smrde gaće, da ima žuto na gaćama, mogu i ja, znaš koliko moja mašta radi i koliko moja mašta može svašta! - poručila je Miljana.
Ti si krenula juče da oblačiš Erminine gaće, ona te je pitala zašto to radiš - ubacila se Sandra.
Kako im šefica svira, one igraju. Sandru je sramota, Nataša nije loš čovek, sa sigurnošću mogu to da kažem, ona je povodljiva, ja nju na neki način volim i draga mi je, ali mi se ne sviđa što se ove sezone priklonila njoj, mora da pogleda šeficu da li sme da mi sta ajlajner pred žurku! Ko najviše priča o higijeni, taj je najprljaviji, Rialda ponižava druge, da bi izdigla sebe - uzvratila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa normalno je, na televiziji smo! Nećemo da češljamo perike i da ostavljamo dlake za sobom - ubacila se Rialda.
Gledaoci ne mogu da osete smrad njihovih duša, nikad nije bilo ovoliko zlobe! Sandra me je najviše šokirala, nema svoje mišljenje, setimo se kada je moja mama bila tu, kada je bio rođendan nečiji, Sandra je rekla da pita Rialdu. Zbog čega?! - govorila je MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica Zeljković se ponovo javila za reč i iznela iste primere koje je prethodno navela kako bi dokazala kako je Rialda najpohlepnija osoba u Beloj kući.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga