AKTUELNO

Drama!

Kristijan Golubović je mali budžet namenio i Miljani Kulić, sa kojom se prepucavao na početku njegove današnje raspodele, te joj je samo kratko obrazložio svoju odluku i prešao na ostale takmičare.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljo, prošli put sam ti dao srednji. Tako se zadenulo sad. Vreme je da počneš da se izvinjavaš za svoje postupke, bolje ćeš izgledati, nego da imamo Miksi koja negira sve - rekao je Kristijan, pa prešao na Anu:
Ana, jako agresivna, ali simpatična u toj agresiji. Iritira je Čorba najviše jer voli Mišela. Dobra si, ostali si zbog svog stava. Daleko si dogurala, zapamtićemo te. Napadaš misicu punim gasom. Ne znam kako ti je za karijeru to, ali videćemo. Daj Bože da nestane korona, da svi postanemo pevači - dodao je on, a zatim se obratio Neci:

Foto: TV Pink Printscreen

Neca je dobio mali budžet jer je udarao staklo koje je moglo da pogodi Kristinu i mene - započeo je Kristijan.
Ne, nije tako bilo. Staklo je već puklo i palo na mene. Znači ja sam slomio staklo? - pobunio se Neca.
Da, uzeo si metlu. Da sam ja hteo da te pogodim, pogodio bih te. Hteo sam da se skloniš sa vrata. To je nepoštovanje, sve dok se ne izviniš delima, imaćeš mali budžet. U meni si uvek imao potporu i prijatelja. Ne zaluđuj se ljubavlju prema Bori. Bezobrazan si, kao zvezda TikToka si uvek imao nulu, a sve zbog ovih postupaka. Malo se trgni - govorio je Golubović.
Ko ima nadobudni stav prema meni, ja tako uzvraćam - rekao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.