AKTUELNO

Evo šta joj je poručio!

Poslednje srednje budžete od vođe Kristijana Golubovića dobili su Anja Todorović, Jovan Cvijetić Cvele, Dragana Mitrović i Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dvoje volim, nju malo više jer sanja gluposti i nežnija je. Nadam se da ste promenili neke životne mane. Emotivno ste nestabilni u vašoj vezi. Ali niste više onaj par koji se dere za šaku pirinča. Lepo ste se sredili, ima nade za vas - rekao je Kristijan Anji i Cveletu.
Rialda, uvek sam bio tu za tebe, sa puno poštovanja, sem one stolice što je bila prepirka. Zanimljiva, autoritet, nametnula svoju priču, prvo u donjem klanu, sad u Ketering klanu. Tako i treba, svi te zovu "Velika mama". Sviđaš mi se kao lik, mnogo si hot, dobra. Nadam se da ćeš da uspeš, znam da ti je to preče od ove veze. Ja sam možda uradio sr*nje, ali najgore k*rve i nabolje žene nisam ostavio bez materijalnog. To je najgora priča. Te što si imala, to su la kukaraće koje se šlepaju, antimuškarci. Sa Kenanom se lepo zabavljaš, fini ste, kulturni. Ja bih drugačije sa tobom da sam na njegovom mestu - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Gaga moja, gotivim je mnogo, Lepi Mića joj je okrenuo leđa od savetovanja. Ići ćemo na Frušku Goru. Volim te, izvini što ti nisam dao veliki. Tu sam ako zafali - istakao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.