AKTUELNO

Već je uneo pometnju!

Iako je Mišelu Gvozdenoviću dodelio veliki budžet, Kristijan Golubović nije štedeo reči kada je opisivao ovog zadrugara.

Mišela upoređujem sa Judom. Gledam ga kao najslabiju kariku, koja je pukla i dobro što je pukla. Znamislite da vas izda prijatelj u životu. Mi smo bili prijatelji prema njemu, kada smo navalili, on nije izdržao breme tog napada. Počeo da glumi ovde ljubavnika, čistača. Ja sam zadovoljan što sam od jednog "mlitavog k*rca" napravio malo tvrđi. To je prava definicija za Mišela. Neka mu je široko polje - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjušu ne mogu da ne dam veliki... Kockar, brat preljubnik. Došao je ovde da ga grebe jedna devojka. Trebalo je ovako kao ja, čim ti digne živac nogu u d*pe...Uvek je bolje na početku, posle je kasno da joj daš nogu u d*pe. Volim te, nedostaješ mi poslednja dva puta na ruletu. Jeste da mi potrošiš više para nego što dobiješ. Zanimljiv si, spontan si, ljudi te vole. Ali ova nakaradno veza te je uništila. Štikla je stvar koja reševa sve. Sikter i zdravo! - rekao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.