AKTUELNO

Nije mogao da odgovori!

Ermina Pašović prokomentarisala je ponašanje Jovane Ljubisavljević, za koje nije imala lepe reči:

U određenim situacijama mi deluje nenormalno, nema taj momenat da pusti. Druga stvar, ona ništa ne priznaje. Ona Stefanu govori kako je ne može ostaviti, da joj se drugi ne bi smejali. Stefan je inteligentan, sve vidi, ali je on jako zaljubljen i voli je, pa ne vidi realno neke stvari - objasnila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako sad kažeš da je ljubav, kad si govorila da je ono sa Ivanom Šopić bila prava ljubav? - dobacivala je Jovana.
Ona je stvarno lepa i zgodna, pametna je, ali ne znam šta je Stefan video u njoj. Da je folirant - jeste, da laže - laže... - nabrajala je Ermina.
Ja sam na početku bio za njihov odnos, ja sam Jovanu branio u situacijama koje publici ne mogu da se dokažu. Posle toga se desila situacija u toj vezi koja se nije razrešila, ja verujem svojim očima. Jovana ni u jednoj situaciji nije rekla kako je kriva, ni za stvari koje su se dešavale, nigde nema njene krivice. On je isto odgovarao za stolom kad je bila u pitanju Iva i nedostatak strasti među njima, identični odgovori. On je dobio potvrdu da gleda u nekog momka, ona mu je priznala. U njihovim svađama se ide do kraja, dok se ne dođe do pu*ačice ku*ca, to je veza u kojoj se ostaje da se ne bi smejali ljudi. Iako neće da prizna, Stefan nema lepo mišljenje o Jovani - komentarisao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da je stvarno Jovana žrtva Stefana Karića - rekao je Mića.
Meni baš deluje suprotno, kao da je on njena žrtva - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga