AKTUELNO

Emocije su tu, ali je stavio tačku.

Pre nego što je nastavljena emisija "Pitanja novinara", došlo je do sukoba Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a nakon toga Maja se zamerila i Jovani Ljubisavljević, kada joj je rekla da su imali roleks sad, njihov odnos bi bio bolji. Kratku svađu je prekinuo novinar, pa je Stefan Karić nastavio da odgovara na pitanja.

Pale su teške reči između nas dvoje, proradi ono najgore u nama, skrenuo sam joj pažnju da pomeri te naše stvari. Posle svih načih reči, ne priliči da imamo tu nešto zajedničko. Najgore što mi je rekla je bilo to za uriniranje... - rekao je Karić.
Slična je situacija bila i sa Ivanom Šopić? - pitao je novinar.
Nije znala da ja to radim, onda bi me sprečila u tome. Ispalo je da je zbog mene ona loše, kao da sam ja kriv što ona plače. Malo me pogodilo što ona trči za mnom, ja ne bih. Izazivamo u jedno drugom najgore stvari - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je slagala, slagala je, više joj je bilo to što se tripuje zbog roditelja, pogotovo ta dva dana. I dan danas ne znam oko čega se istripovala - rekao je Karić.
Ona pokušava da izmanipuliše tobom da bi ti se vratila? A pre pola sata joj nije bilo dobro, pa ima snage da se svađa sa Majom, i da li Stefanov zagrljaj toliko leči?
Pa zato što ne znaš koliko moj zagrljaj snagu daje - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Setimo se veze sa Ivanom, moglo bi se reći da je strast bila veća sa njom nego sad sa Jovanom? - rekao je novinar.
Ja sam imao žestoke sukobe sa Ivanom koje nisam imao sa Jovanom. Nisam ni sumnjao u njene reči koje je Ivana izgovarala, a Jovani za neke stvati ne mogu da verujem. A emocija sa Jovanom je mnogo jača nego sa Ivanom. Te dve veze ne mogu da uporedim - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je želela sa mnom dete, a gledala je drugog. Tako da, ne želim da se vraćam na te teme. Nikad ne bih prešao preko tih stvari, ja sam znao, nije me lagala. Moje neke reakcije su identične, to je neosporno, ali ne bih voleo da mi budu iste veze. Nema veze što nismo zajedno, ali sam osetio jače emocije nego prošle godine. Loši smo jedno po drugo, i bolje ovako nego da pravimo gluposti - rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga