AKTUELNO

Pokopao ga!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Filipa Cara i Mine Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa se specijalno nije promenilo sa Minom i Carem, Filip je jako kvalitetamn momak, ali je neko ko brzo plane i ne može da se kontroliše, negde je januđi ali budući kakav ima karakter i temperament dobar si, a ti znaš neke stvari koje prolaze. Mina je neko ko je tu za mene bila, a sada je dovoljno da prođe pored kreveta i da me štipne za noge. Mina ne zna ni sama šta joj je sledeći korak, ali ima dobrud dušu i dobar je čovek. Ja nominujem Cara - rekla je Jovana.
Ja ću ostavti Minu, šaljem Filipa jer sam sa Minom mnogo bolji! On je rekorder koji je za trideset sekundi napravio dete, ja mu čestiram - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip zavidna definicija mišićne mase, elokventan i umiljata duša koja nije lepo procenjena! Car je spavapo sa sedam devojaka ovde i zakle se u majku i oca, a devojke sram vas bilo. Četiri su prisutne, tri su u spoljnom svetu a večeras čekam igru da kažem koje su. Bile su ovde devojke koje su se j*bale za zadatak, tako je bilo nisu same htele! car je neko ko nema mozga ovde i nije me slušao, ali mu je ovo škola za ceo život jer je pravio greške i plaćao danak, nečemu čemu nije dorastao. Da ne znate Minu i ne znate šta je radila, zaljubio bi se kao tetreb, jer ona ima sve sem mozga on ne postiji kod nje. Ja nominujem Cara - rekao je Mića.
Što se tiče nominacija, ja sam pre tri nedelje Minu i Cara poslala u izolaciju, kada sam ja bila vođa. on je meni među najdražima, ali je budala kojoj nema pomoći, jedan je majmuni seronja ali ga volim! Što se tiče Mine, nju poznajem drugu sezonu i volim je i sve što se priča o Mini mene ne zanima, jer ja njoj mogu da verujem i bilo kome šta da uradi meni je smešno. Ja nomunujem Cara - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga