AKTUELNO

Šou!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Filipa Cara i Mine Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove nominacije, nemam šta da dužim jer su već bili potrčci. car mi je jedan od najdražih, imali smo par rasprava ali ne uzimam zdravo za gotovo i jako mi je drag i ima dobru dušu, ali je lud, ali sam i ja takva! Što se tiče Mine, u dobrim smo odnosima, ali nismo bile okej pre i iskreno uvek je bilo toplo hladno, ali sada više nije tako jer nema netrpeljivosti! Ja nominujem Minu - rekla je Maja.
Pa ja ću krtko, ja nominujem Filipa jer sa Minom nisam imala svgađu, a njoj zameram jer je ponovila par puta kako će da me postavi na mesto! Ja se u njihov odnos nisam mešala, ali Mina jeste u moj - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nrema smisla da se ponavlja, Mina je dobra ali oštećena i mislim da je takva jer je povređena ali oni imaju neku povezanost! Nominujem Filipa - rekao je Fran.
Što se tiče nominacija, što se tiče Mine, mi smo imali odličan odnos u Zadruzi dva, nakon toga se nismo videli i to sam joj zamerio, Ovde smo bili super do jednog trenutka, malo sam se ogrešio o Minu, ali smo okej. U nihov odnos ne bih da ulazim, jer mene ne zanimaju tuđe veze! Što se tiče Cara, po milioniti put, gotivan je i imali smo jednu glupu svađu ali mu ništa ne zameram! Ja nominujem Cara - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, ja sma venčana kuma Mine Vrbaški i Filipa Cara, Filip je dakle moj kum koji je bio sa mojom najvećom ljubavlju i potencijalnom trudnjačom i sve me više nešto veze, ali moram da biram reči jer Sanja ne sme da se potresa. Kume, šta god da ti treba tu sam, Mina je moja bivša devojka pre Zadruhe jedan kada je mene smuvala,a Filip je kum koji je bio sa mojom bivšom a on i Mina su sada zajedno, a Sanja i Mina su drugarice i to je bolesna situacija! Ja nominujem Cara - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga