AKTUELNO

Šokantno i skandalozno!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide kako je delovao odnos Miljane Kulić i Nenada Aleksića Ša, kao i retrospektivu njihovog haosa.

Meni je ovo top, sviđa mi se ovakva Miljana. A još mi je zanimljiviji Ša, koji počne da vređa i automatski joj da odobrenje da nastavi - rekla je Ermina.
On mene sve vreme vređa, ja sve okrenme na sprdnju, od juče mi je postalo sve smešno - rekla je Miljana.
Ona njega i te kako izludi, imaju ti delovi! Ona njega psuje, ona njemu istu udara na loše stvari, na porodicu i sve - ubacio se Neca.
S*saj! Nemam šta da komentarišem, budaletina! - govorio je Ša Miljani.
To je tvoja specijalnost! - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne može da joj vređa roditelje, prošli put sam mu rekla već! Nemojte da je vređate kada ima te probleme, nemojte joj se rugati. On je sklon psovanju i vređanju porodice, ja sam dobro i prošla! Ti znaš kakva štetočina može da bude od miša, miš može lako da pobegne, a ovo može i da ubije! To nije lepo da joj diraš roditelje. Čovek od 41 godinu, ponižava i dira porodicu! - poručila je Nadica.
Uvek ću i tebi, i njoj, i svakom, jer ste g*vna! Ko god me od vas izd*ka, id*kam se po njemu, sve po zasluzi i uvek ću i tek ću! Malo pre je bila tema Kristijan i Kristina, ko kada plače i gde? Miljana je luda, psihički bolesnik - provocirao je reper.
Nemojte da ismejavate tuđu bolest! - poručila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga